Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Turizem Podčetrtek in Kozje sta se predstavila v Domžalah


kozjansko_v_domzalahMinulo soboto sta se na ploščadi pred tržnico v Domžalah Turizem Podčetrtek in Kozje predstavila s številnimi prospekti, s katerimi so obiskovalce vabili v svoj kraj ter seveda s številnimi dobrotami, značilnimi za Kozjansko.

Na spletni strani domzalec.si so o Kozjanskem zapisali: “Mnogo lepot se skriva v njihovem koncu in samo čakajo, da gostom z veseljem razkažejo Podčetrtek, Bistrico ob Sotli ter Kozje. Obnovili so grad v Podsredi in je odprt za javnost. Če tako gledaš, je res bolje pustiti evre v Sloveniji, saj sigurno večina Slovencev ni videla več kot pol Slovenije, ostale turistične destinacije po svetu pa so itak že samo prestiž.”

Ob tej priložnosti so člani Gobarskega društva Kozjansko skuhali odlično gobovo juho in različne jedi z gobami. S kruhom je postregla Pekarna pod Gradom iz Podčetrtka, ki je poleg kruha ponujala tudi rezance, jabolčne sokove, peciva in ostale dišeče dobrote. Predstavila sta se kar dve ekološki kmetiji (Ekološka kmetija Kukovičič in Ekološka kmetija Krivec), ki sta ponudili čemažev in druge namaze, rezance iz različne moke, peciva, piškote, ipd. Poleg omenjenih pa so se predstavili tudi čebelarji oz. ponudniki medu (Marica Kolar), ponudniki domačih marmelad, sokov in sadnih likerjev (Domačija Zakošek). Kmetija Ivanc iz Buč je ponudila več vrst raznorazne moke, konopljino olje, peciva, rezbar Marko Kostanjšek pa je ponudil razne lepe stvari iz lesa; od žloc, podstavkov, desk za rezanje, pručke, lesene sklede.

Fotografije in več o dogodku si lahko ogledate na tej povezavi (klik!).