Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 8. 10. 2014


Nekaj dogodkov, ki so jih v času od 30. 9. do 6. 10. 2014 zaznali na šentjurski policijski postaji:

Nesporazumi med znanci

Dne 30. 9. 2014 so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v Šentjurju, kjer naj bi se sprla dva znanca, kar je enega razburilo do te mere, da je obvestil policijo. Policisti so zbrali obvestila, ter izvedli ustrezen ukrep.

Delovna nezgoda v Hotunjah
Policisti so bili 30. 9. 2014 obveščeni o delovni nezgodi v Hotunjah, kjer si je na stroju s platformo delavec poškodoval gleženj. Policisti so opravili ogled kraja, ter bodo o ugotovitvah s poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Prometna nesreča s telesnimi poškodbami
Policisti so bili 30. 9. 2014 obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami pri Domu starejših v Šentjurju, kjer je bilo ugotovljeno. da je dne 29. 9. 2014 en oskrbovanec Doma z vozilom zapeljal preko nog drugega oskrbovanca. Po nesreči sta se sama dogovorila, kasneje pa so »povoženega« oskrbovanca pričele boleti noge in so zadevo prijavili. Zoper voznika sledi plačilni nalog.

Rop
Policisti so bili 30. 9  2014 obveščeni o ropu v Šentjurju, kjer so trije storilci prišli v stanovanjsko hišo, kjer so zagrozili stanovalcem ter nato s plenom kraj zapustili. Policisti še zbirajo obvestila o nepridipravih.

Lažna naznanitev prekrška
Dne 1. 10. 2014 so bili policisti s strani občana obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na Planini pri Sevnici. Na kraju so policisti ugotovili, da kršitve ni bilo in so zato naznanitelju zaradi lažne naznanitve izdali plačilni nalog.

Prometna nesreča
Policisti so bili 3. 10. 2014 obveščeni o prometni nesreči v Svetelki, kjer je voznik zapeljal z vozišča. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik iz vozišča zapeljal zaradi zdravstvenih težav.

Kršitve volilnega molka
Policisti so bil 5. 10. 2014 obveščeni o kršitvah volilnega molka, in sicer so neznanci poškodovali plakate enega izmed kandidatov za župana. Policisti so si kraj ogledali, o identiteti neznancev pa še poizvedujejo.

Po pooblastilu komandirja policijske postaje
Simon Veber
Pomočnik komandirja PP