Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Župansko kandidaturo napovedal tudi šmarski podžupan Janko Šket


Po pričakovanju številnih občanov je od včeraj tudi uradno kandidat SDS za župana občine Šmarje pri Jelšah Janko Šket. Na novinarski konferenci je predsednik občinskega odbora in poslanec dr. Vinko Gorenak pojasnil, da so se za Janka Šketa odločili zato, ker pričakujejo, da bo ljudski župan, ki bo prisluhnil občanom, na gospodarsko-infrastrukturnem področju pa bodo naredili pomembne korake naprej. 

Janko Šket je za župana kandidiral pred štirimi leti in dosegel zavidljivih 26,42% oz. 1052 glasov. Konkreten program bodo predstavili v prihodnjih dneh, je pa Janko Šket izpostavil prednostne naloge – nadaljevanje projektov, ki so v teku, ob tem pa seveda pričeti z novimi, predvsem infrastrukturnimi. Zavzemal se bo za boljše črpanje evropskih sredstev, velik poudarek bo namenil mladim občanom in mladim družinam, zavzemal se bo za delovna mesta.

V Šmarju sta tako uradno znana že dva kandidata za župana, v aprilu je svojo kandidaturo uradno napovedal že neodvisni kandidat, ravnatelj OŠ Šmarje pri Jelšah Stanko Šket, katerega predstavitev si lahko ogledate na tej povezavi (klik!).