Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert ob 15. letnici komorne vokalne skupine Amadeus (foto, video)


Na velikonočni ponedeljek so člani komorno vokalne skupine Amadeus iz Šmarja pri Jelšah pripravili tradicionalni letni koncert.

KVS Amadeus sestavljajo Simona Šilec, Martina Rančigaj, Monika Čakš, Nac Šilec in Matic Führer. Skupino, ki deluje že 15 let, vodi umetniška vodja Martina Rančigaj.

Sama zasnova koncerta je potekala nekoliko drugače kot smo je pri koncertih navajeni. Koncert, kateremu bi lahko rekli tudi muzikal, je nosil naslov Caffe Amadeus, razdeljen pa je bil na dva dela oziroma bolje rečeno na “dva gostilniška dneva”. Člani zasedbe so obiskovalce povabili na nekakšno “kofetkanje”.  

 

 

Tekom dobre ure in pol trajajočega koncerta je bilo moč slišati pesmi v kar štirih jezikih. V prvem delu koncerta so člani KVS Amadeus poslušalce zabavali s pesmimi Amadeus, Java Jive, Čas, Roža, Drumlca, Plaža, Nespokoj, Faith, Mein Herz in Change, v drugem delu pa s pesmimi How Deep, It Don’t Mean a Thing, Lepo mi je s teboj, Kriminaltango, Vijolice, Fragile, Ne more, Oprosti in Dalmatinski mix. 

V goste so tokrat povabili pevko Ano Ferme, ki je zapela ob klavirski spremljavi Kaje Bicskey.  S pesmimi Carusso, Le s teboj in Nora je misel sta več kot navdušili zbrano občinstvo. Za humorno odigrani del sta poleg samih članov KVS Amadeus poskrbela še Maja Ratej in Luka Bregar.

Vabljeni k ogledu fotogalerije (KLIK!)

v/t/f: Dejan Hribernik