Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gala koncert ob dnevu žena


V nedeljo, 9. marca 2014, se je v Kristalni dvorani Grand hotela Rogaška Slatina ob dnevu žena odvil Gala koncert učencev Glasbene in baletne šole Antona Martina Slomška Maribor.

 

 

Glasbena in baletna šola Antona Martina Slomška je z delovanjem pričela v šolskem letu 2008/2009. Njen namen je omogočiti mladim, glasbeno nadarjenim učencem vrhunsko glasbeno izobraževanje in skozi vzgojo skrbeti za zdrav osebnostni razvoj. Izvajajo programe predšolske glasbene in plesne vzgoje, glasbene in plesne pripravnice, glasbe in plesa.

 

Obiskovalci so bili priča prečudovitemu večeru opernih in operetnih arij, ki so jih učenci več kot odlično izvedli. V uro in pol dolgem koncertu so se predstavili domačinka Metka Lorger, ki je bila tudi ena izmed pobudnic koncerta, Mojca Borko, Saša Fidler, Danijel Gajšt, Renata Gračnar, Ana Jesenek, Mitja Krajnc, Matija Kramberger, Lucija Krašovec, Klavdija Pirnat Breznik, Melita Podgoršek, Benjamin Pregl, Tilen Repenšek, Ana Sandrin, Gregor Sotošek, Bogdan Stopar, Matej Strašek, Ana Suden in Katarina Vinter, za klavirsko spremljavo pa je poskrbela Mirjana Kostić.

Vabljeni k ogledu fotogalerije (KLIK!)

v/t/f: Dejan Hribernik