Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Košarka: ekipe končale pripravljalne tekme – Rogaška pometa s konkurenti


Prihodnji konec tedna se bo začelo tekmovanje v prvi in drugi košarkarski ligi, kjer je naše območje zastopano s tremi predstavniki.

Ekipa Rogaške Crystal je v pripravljalnem obdobju pokazala nekaj odličnih predstav, ki napovedujejo, da bodo mešali štrene prav pri vrhu lestvice. Tako so zadnji konec tedna v Šoštanju za 52 točk odpravili polzelske Hopse, nato pa še domačo Elektro za 39 točk! Za najboljšega strelca turnirja je bil proglašen Jozo Brkić (37 točk na dveh tekmah), za najboljšega igralca turnirja pa je bil razglašen Tadej Koštomaj. Teden dni prej so na Polzeli za 68 točk ugnali drugoligaša iz Hrastnika in izgubili z gostitelji za 18.

Šentjurčani so v zadnjem tednu ugnali Podčetrtčane za 27 točk, v soboto pa Grosuplje za 8. V soboto, 19. 10., bo ob 19.30 v Hruševcu tekma z mariborsko vrsto, Slatinčani pa bodo gostovali v Domžalah.

Na spodnjih videih sta videa iz tabora Tajfuna

 

Podčetrtčani bodo prvo tekmo odigrali doma s koprsko ekipo. V moštvu so novinci Aljoša Remus, Jure Štruc, Miroslav Petrović in Iztok Kočevar. Kapetenski trak bo v tej sezoni nosil Uroš Globovnik, saj bivši kapetan Andrej Maček športno in poklicno pot nadaljuje v tujini.

 

bR