Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncertni abonma v Celju – 38% ceneje


Ljubitelji klasične glasbe pozor. Zavod Celeia Celje razpisuje novo koncertno sezono, v kateri bodo ugledni solisti in ansambli iz Slovenije, Avstrije, Argentine, Škotske, Romunije, Finske in Hrvaške oblikovali komorne umetniške večere Koncertnega abonmaja, ki jih pripravljajo v Celjskem domu, Narodnem domu, Glasbeni šoli Celje ter na Starem gradu.

Koncertni abonma Zavoda Celeia vključuje 6 odličnih koncertov, v ciklu GM oder pa boste lahko prisluhnili najuspešnejšim mladim slovenskim glasbenikom, ki so jih za predstavitev izbrali v sodelovanju s strokovno žirijo Glasbene mladine Slovenije.

Prireditve koncertnega abonmaja:

Ansambel Festine Brass –  četrtek, 10. 10 Celjski dom
Juan Vasle, basbariton, Ivan Vombergar, klavir – torek 12. 11.,  Narodni dom
Ruth Morley, flavta, Scott Mitchel, klavir – nedelja 1. 12., Glasbena šola Celje
Godalni kvartet Gironcoli – torek 14. 1., Celjski dom
Petar Milić, klavir – torek 25. 3., Narodni dom
Saksofonski orkester SOS – torek 6. 5., Stari grad Celje

Program podrobneje preverite na spletni strani Zavoda Celeie , kje lahko se lahko seznanite tudi z abonmajskim programom GM odra.

Koncertni abonma lahko naročite po redni ceni 40 €, za mladino 25 €, abonma GM odra pa 25 € (16 €). Skupen abonma stane 50 €, oziroma 30 € za mladino.

Kozjansko.info pa skupaj z organizatorji za svoje obiskovalce tudi tokrat pripravlja izredno ugodno ekskluzivno akcijo. 20 koncertnih abonmajev namreč ponujamo kar 38 % ceneje od redne cene.

Za koncertni abonma boste na Polovička.si tako namesto 40 € odšteli le 25 €!

Najcenejši koncertni abonma Zavoda Celeia si zagotovite tako, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaše podatke in označite, koliko abonmajev želite naročiti (naročite jih lahko tudi več)

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup najcenejših abonmajev. (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Najcenejši abonmaji se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 20!

Obiščite torej Polovička.si (klik!) in si zagotovite abonma za letošnjo koncertno sezono Zavoda Celeia Celje po 38% nižji ceni!