Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 26. 6. 2013


Vlom v knjižnico

20. 6. 2013 so bili policisti obveščeni o vlomu v knjižnico v Rogatcu. Policisti so ugotovili, da je neznani storilec, v času od 18.6 2013 do 20.6.2013, skozi okno vlomil v prostore knjižnice v Rogatcu. V knjižnici je pregledal predale in odtujil manjšo vsoto denarja. Policisti o storilcu še zbirajo obvestila, nato pa bodo o kaznivem dejanju podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Prometna nesreča s pobegom

23. 6. 2013, okoli 14. ure, se je v Rogaški Slatini zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve vozili, povzročitelj pa je s kraja pobegnil. Policisti so ugotovili, da je oškodovani voznik vozil iz centra Rogaške proti Negonju, pri čemer mu je nasproti, po njegovi strani, pripeljal voznik neznanega vozila, bele barve. Kljub umikanju oškodovanca je med vozili prišlo do trka z zunanjimi vzvratnimi ogledali. Po nesreči je povzročitelj odpeljal naprej ne da bi se ustavil in nudil svoje podatke. Policisti o povzročitelju še zbirajo obvestila.

Vozil pod vplivom alkohola

23.6.2013, v večernem času, so policisti PP Rogaška Slatina v Tlakah pri Rogatcu ustavili in kontrolirali voznika neregistriranega osebnega avtomobila. V postopku so policisti ugotovili tudi, da voznik nima vozniškega dovoljenja ter da kaže znake alkoholiziranosti. Policisti so mu odredili preizkus z alkotestom, ki je pokazal, da ima 1,31 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku so policisti izrekli globo.

 

 

                                                          Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                            policijski inšpektor I