Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 10. 10. 2012


PONOVNO VOZIL VINJEN IN ZASEG VOZILA

1. oktobra so imeli policisti PP Šmarje pri Jelšah v postopku voznika osebnega vozila, ki je v času ukrepa odvzema vozniškega dovoljenja ponovno vozil pod vplivom alkohola. Alkotest mu je pokazal 1,43 mg/l. Z omenjenim voznikom so imeli policisti postopek že 28.09.2012, ko mu je alkotest pokazal 1.04 mg/l, takrat mu je bilo na kraju odvzeto vozniško dovoljenje. Zaradi ponovne kršitve pa mu je bilo zaseženo osebno vozilo. Zoper kršitelja so policisti na okrajno sodišče poslali obdolžilni predlog, kjer se bo kršitelj zaradi storjenih prekrškov tudi zagovarjal

VLOMI

V preteklem tednu so policisti PP Šmarje pri Jelšah obravnavali štiri kazniva dejanja velike tatvine oz. vlome v gostinske objekte. Pri kaznivih dejanjih je nastalo več materialne škode. Policisti o storilcu zbirajo obvestila in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA PLINSKIH JEKLENK

5. oktobra so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o tatvini plinskih jeklenk iz zunanjega skladišča trgovine v kraju Podsreda. Policisti so ugotovili, da je bilo odtujenih osem jeklenk, nastala pa je materialna škoda v višini cca. 450 EUR. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

 

 

 

                                                                       Iztok PINTER

                                                                    KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE

                                                                           višji policijski inšpektor II