Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na Jelšingrad prihajajo Jonas, Pižama in Perica! – podarjamo vstopnice


V okviru študentskega festiva Š.O.K. bo v petek 29.6.2012 ob 21:00 na Jelšingradu v Šmarju pri Jelšah večer stand up komedije. V goste prihajajo Jonas Žnidaršič, Boštjan Gorenc Pižama in Perica Jerković. Gostitelj večera bo Šmarčan Aleš Novak.

V Šmarju sta bila lansko leto dva večera (obakrat razprodana) stand up komedije v kulturnem domu. Tokrat bo prvič dogodek na Jelšingradu, kjer lahko pričakujemo prijetno poletno vzdušje, polno smeha in zabave.

Vstopnice so že v predprodaji po 7 evrov (Vialli pub, Knjižnica Šmarje pri Jelšah, Picerija Štravs, TIC Podčetrtek, TIC Rogaška Slatina, Aleš – 031 576 389). Na dan dogodka bodo malo dražje (10 evrov), zato velja pohiteti z nakupom. Število mest je omejeno. V primeru slabega vremena bo predstava v kulturnem domu Šmarje pri Jelšah.

Z malo sreče pa lahko vstopnice dobite zastonj, saj smo vam na Kozjansko.info ponovno pripravili nagradno igro, v kateri bomo dvema srečnežema podelili vsakemu po dve vstopnici. Na spletnem portalu Polovička.si tako na vas čakajo 4 brezplačne vstopnice za Stand up komedijo z Jonasom, Pižamo, Perico in Alešem!

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da lajkate Kozjansko.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec. Tisti, ki Facebooka ne uporabljate, oziroma ste Kozjansko.info lajkali že prej, lahko prvi korak preskočite in zgolj izpolnete obrazec.

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do srede, 27.6. do 22. ure, bomo izžrebali 2 dobitnika, ki bosta vsak prejela po dve vstopnici.

Dobitnika bosta o nagradi obveščena po e-pošti, navedena pa bosta tudi v komentarju na to novico.

Konkurirajte za brezplačni vstopnici in izpolnite obrazec na Polovička.si (klik)!

Priporočamo še:
Na Polovička.si  so na voljo pol cenejše vstopnice za Klumpanje 2012!

Na Polovička.si prav tako delimo brezplačne in cenejše vstopnice za prireditve Poletje v Celju na celjskem Starem gradu. Kmalu 8 brezplačnih vstopnic za komedijo Moja dežela, cenejše vstopnice za koncert Elvis Jackson, Jinx, in drugo.