Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 27. 12. 2011


Vozil pod vplivom alkohola

26.12.2011, v večernem času, so policisti PP Rogaška Slatina kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus, pri čemer je alkotest pokazal 0,67 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so mu policisti odvzeli vozniško dovoljenje ter ga bodo skupaj z obdolžilnim predlogom posredovali na sodišče v Šmarju pri Jelšah.

Kršil javni red

24.12.2011, v večernem času, je v Rogatcu prišlo do kršitve javnega reda in miru in sicer se je 38-letnik v lokalu sprl z oškodovanko, pri čemer je z njo tudi fizično obračunaval. Ob prihodu policistov se je kršitelj pomiril, zaradi kršitve so mu policisti izrekli globo po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Vlom v lokal

25.12.2011 so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Rogaški Slatini. Policisti so opravili ogled kraja dejanja, pri čemer so ugotovili, da je neznani storilec poskušal v lokalu vlomiti v računalniško blagajno, vendar mu to ni uspelo. Drugih predmetov iz lokala ni odtujil. Zaradi poskusa vloma v blagajno je nastala materialna škoda v višini cca. 150 EUR. O storilcu opisanega dejanja policisti še zbirajo obvestila, nato pa bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

 

 

                                                         Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                          policijski inšpektor I