Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Policija dopolnila informacije o umoru s samomorom v Šentjurju


 

S Policijske uprave Celje so posredovali dopolnjene informacije o žalostnem dogodku, ki se je v soboto zvečer zgodil v šentjurski ulici Pod Vrbco. 

Ob prihodu na kraj so policisti v pritličju stanovanjske hiše našli trupli 33-letne ženske in 42-letnega moškega, v zgornjem delu stanovanjske hiše pa je bila njuna 6-letna hčerka.

Ogleda kraja dejanja sta se udeležila preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Celju in okrožni državni tožilec Okrožnega državnega tožilstva Celje, kriminalistično-tehnično pomoč pa so nudili kriminalisti Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Celje. Preiskovalni sodnik je za pokojna odredil sodno obdukcijo, ki so jo dne 28. februarja 2011 opravili na Oddelku za citologijo in patamorfologijo v Splošni bolnišnici Celje.

Z ogledom kraja dejanja in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da sta ženska in moški od konca meseca januarja 2011 živela ločeno. Žena se je namreč skupaj s hčerko, zaradi nesoglasij z možem, odselila od doma. V soboto, 26. februarja, je prišla po hčerko, ki je bila na počitnicah pri očetu. Med zakoncema je prišlo v kletnih prostorih stanovanjske hiše do prepira pri čemer je mož partnerko fizično napadel in ji vzel življenje. Sam je po dejanju v kletnih prostorih storil samomor z obešanjem. S sodno obdukcijo je bilo potrjeno, da sta oba umrla zaradi zadušitve.

Hčerka je bila ves čas v zgornjih prostorih stanovanjske hiše in ni bila priča dogodka. Ob prihodu policistov je bilo takoj poskrbljeno za njeno oskrbo.


Preberite tudi

 

Družinska tragedija pretresla Šentjur

 

*Na fotografiji je hiša, kjer se je zgodil tragičen dogodek