Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zaključek Poletnih športnih vikendov 2016


poletni sportni vikendi tenis 2016Na prvo septembrsko soboto se je zaključila nova sezona Poletnih športnih vikendov Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje.

Letos so tekmovanja potekala le v tenisu za mlajše kategorije, in sicer so turnirji potekali v kategorijah do 13 in 15 let ter v mini tenisu v kategoriji do 9 let.  Po dveh turnirjih v juliju in avgustu sta se po dva najboljša v vsaki kategoriji uvrstila v finale.

V najmlajši kategoriji sta se pomerila Bor Gradišek in Florijan Kiderič. Bor je sicer zmagal na obeh prejšnjih turnirjih, tokrat pa je bil boljši Florijan in se veselil končne zmage. V kategoriji do 13 let sta se v finalu pomerila Filip Frece in Lan Gradišek. Vsaj je zmagal na enem turnirju, Filip na julijskem, Lan pa na avgustovskem, uspešnejši pa je bil tudi tokrat in postal prvak v tej kategoriji. V najstarejši kategoriji sta se pomerila Dejan Zorenč in Matic Bezamovski. Dejan ni dovolil presenečenja in je še enkrat več dokazal, da je najboljši v tej starostni kategoriji. (R.G.)

sekstakord-polsi-2016