Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 25. 4. 2016


TATVINA DELOV KMETIJSKEGA TRAKTORJA

18. 4. 2016 so bili policisti obveščeni, da so neznanci občanu v kraju Podsreda odtujili staro podvozje kmetijskega traktorja Tomo Vinkovič ter starejši motor. Sosedi so opazili neznance v neposredni bližini oškodovančeve stanovanjske hiše. Na podlagi opisa so bili storilci izsledeni na območju Krškega, zaseženi so jim bili odtujeni predmeti, kateri so bili vrnjeni oškodovanemu. Storilci bodo svoje početje morali pojasniti še na sodišču.

TATVINA PRI ČISTILNI NAPRAVI KOZJE

Neznani storilci so v noči na 19. 4. 2016 na silo prišli v ograjen prostor pri čistilni napravi Kozje ter na silo odprli kontejnerje, v katere se odlagajo odpadki. Z dejanjem so oškodovali občino Kozje.

TATVINA GORIVA NA BENCINSKEM SERVISU

19. 4. 2016 se je neznani voznik osebnega avtomobila pripeljal na bencinski servis v Šmarju, kjer je avtomobil natočil gorivo v vrednosti 63 evrov. Natočenega goriva ni poravnal, ampak se je odpeljal iz bencinskega servisa.

PROMETNA NEZGODA

20. 4. 2016 so bili policisti obveščeni, da je zdravniško pomoč iskala udeleženka prometne nezgode, ki se je pri tem telesno poškodovala. Opravljen je bil ogled kraja nezgode in ugotovljeno, da je voznica skuterja bila prehitra glede na stanje in lastnosti ceste zaradi česar je padla po vozišču in se poškodovala. Zoper njo bo podana prijava na sodišče.

KRŠITEV JAVNEGA REDA

21. 4. 2016 so bili policisti obveščeni, da je občanka besedno napadla soseda. Zaradi kršitve zakona o prekrških zoper javni red je kršiteljici bila na kraju  izrečena globa.

TATVINA DELOV IZ KMETIJSKEGA TRAKTORJA

23. 4. 2016 so bili policisti obveščeni, da je neznani storilec izpod gospodarskega poslopja iz parkiranega kmetijskega traktorja odtujil traktorski priklop. Lastnika traktorja je oškodoval za 500 evrov.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA

V preteklem tednu so policisti odredili preizkus alkoholiziranosti več voznikom, pri tem pa so ugotovili, da so štirje vozniki vozili v cestnem prometu po preveč popitem alkoholu – alkotest je namreč pokazal, da so imeli v izdihanem zraku od 0,60 mg/l, pa vse do 1,02 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Zaradi tega vozniki začasno ne smejo voziti vozil v cestnem prometu, sodnik pa bo odločil ali bodo vozniško dobili nazaj ali pa ga bodo morali ponovno opraviti.