Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 17. 3. 2015


KRŠITVI JAVNEGA REDA IN MIRU 

9. 2. 2015 so policisti PP Šmarje pri Jelšah posredovali v okolici Bistrice ob Sotli, kjer je moški žalil in se agresivno vedel do sorodnice, zaradi česar so mu policisti na kraju izdali plačilni nalog.

14. 3. 2015 so policisti intervenirali v okolici Bistrice ob Sotli, kje je bilo ugotovljeno da se je snaha žaljivo in nasilno vedla do bivše tašče, zaradi česar so ji policisti izdali plačilni nalog.

TATVINA 

Policisti so bili obveščeni, da je 9. 3. 2015 nepridiprav uslužbenki v Domu upokojencev odtujil denarnico. Policisti za storilcem še poizvedujejo.

NA CESTE SE VRAČAJO MOTORISTI

Glede na ugodne vremenske napovedi je v prihodnjih tednih mogoče pričakovati večjo udeležbo voznikov enoslednih motornih vozil v cestnem prometu.

Vsem voznikom enoslednih motornih vozil policisti svetujejo, naj bodo predvsem izjemno previdni, hitrost svoje vožnje pa naj prilagodijo razmeram na cesti!

To velja še zlasti spomladi, na začetku motoristične sezone, ko je asfaltna površina še vedno hladna in ne omogoča optimalne oprijemljivosti pnevmatik, zaradi zime pa je lahko na vozišču veliko udarnih jam in peska od zimskega posipa. Motoristi naj se poleg tega tudi zavedajo, da njihove sposobnosti obvladovanja motornega kolesa najverjetneje še vedno niso na ravni tistih iz prejšnjega leta.

Prav tako svetujemo voznikom drugih vozil (osebnih in tovornih avtomobilov), naj vozijo previdno, pri čemer naj bodo pozorni tudi na motoriste.