Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 17. 3. 2015


NAJDEN MOBILNI TELEFON

Rjavica, 15. 3. 2015

Na Policijsko postajo Rogaška Slatina je prišel občan, kateri je prinesel mobilni telefon znamke NOKIA, model 105, črne barve, ki ga je našel v Rjavici. Telefon se nahaja na PP Rogaška Slatina, občan, ki telefon pogreša, naj se z dokazilom o lastništvu telefona zglasi na PP, kjer mu bo vrnjen.

PRETRGALI KOMUNIKACIJSKI KABEL

Cerovec pod Bočem, 13. 3. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni, da so delavci na gradbišču v Cerovcu pod Bočem pri izkopavanju zemljišča ob cesti pretrgali komunikacijski kabel, ki služi za distribucijo telekomunikacijskih storitev družbe Telemach, ter s tem omenjeni družbi povzročili za okoli 150,00 EUR materialne škode. V zvezi zadeve sledi zbiranje obvestil, zoper storilca pa bo podana kazenske ovadba na Okrožno državno tožilstvo.

TATVINA PROMETNIH ZNAKOV

Nimno, 13. 3. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni, da je neznani storilec preko noči na gradbišču kolesarske steza v kraju Nimno odtujil dva prometna znaka za omejitev  hitrosti 40 in prepovedano prehitevanje, v skupni vrednosti 200,00 EUR. V zvezi zadeve sledi zbiranje obvestil, zoper storilca pa bo podana kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo.

ILEGALNI PRESTOP DRŽAVNE MEJE

Rogatec, 9. 3. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so v nočnem času v Rogatcu kontrolirali drž. Bosne in Hercogovine, za katerega je bilo v postopku ugotovljeno, da je ilegalno prestopil državno mejo. Navedenemu je bila izrečena globa po Zakonu o tujcih, naslednji dan pa je bil izročen hrvaškim varnostnim organom.

PROMETNE NESREČE S POBEGOM

Rogaška Slatina, 12. 3. 2015

Policisti PP Rogaška Slatina so bili obveščeni, da je na parkirišču trgovine TUŠ v Rogaški Slatini neznani voznik trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal. Pri zbiranju obvestil je bil neznani voznik izsleden, izdan mu je bil plačilni nalog.

Ratanska vas, 15. 3. 2015

Na PP Rogaška Slatina je prišel občan in prijavil, da mu je 14. 3. 2015, med 19. in 22. uro, pri vrtcu v Ratanski vasi, neznani voznik trčil parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal. Policisti o neznanem vozniku zbirajo obvestila, ob izsleditvi mu bo izdan plačilni nalog.

Rogaška Satina, 14. 3. 2015

Na PP Rogaška Slatina je poklical občan ter povedal, da mu je na parkirišču pri termah v Rogaški Slatini neznani voznik trčil v parkiran osebni avto in s kraja odpeljal. Policisti o neznanem vozniku še zbirajo obvestila, ob izsleditvi pa mu bo izdan plačilni nalog.

polsi-klik-sport