Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tom Costo premierno predstavil svojo monokomedijo Alo, ti tam gori! (foto,video)


Petkov večer v Šentjurju. Na letnem vrtu Ipavčeve hiše, ali drugače rečeno v šentjurskih Križankah, se je tokrat odvijala premiera monokomedije uveljavljenega šentjurskega komika Toma Costa z naslovom Alo, ti tam gori!.

Prizorišče je zapolnila množica obiskovalcev, ki so iskali sprostitev po dolgem tednu. In kaj bi lahko bilo bolje od večera polnega smeha?

Monokomedija temelji na ideji, da je od nekdaj nekaj nad tabo, naj si bo to starš, šola, vlada, bog ali kaj drugega. Vedno je nekaj, kar nas omejuje, nam postavlja pravila in nas sili razmišljati in delovati znotraj družbenih okvirjev.

A kaj hitro se vse lahko spremeni v nič drugega kot pravljico, saj uvidiš, da si ravno ti tvorec lastnega položaja in si tako tudi vrh vsega. Tomaž Koštomaj, vsem bolje poznan pod psevdonimom Tom Costo je v svoji monokomediji poslušalcem predstavil lastno perspektivo pereče tematike in preko humorja razložil, da je vsak posameznik mnogo več, kot pa se mu zdi.

 

Monokomedija je prejemala aplavz za aplavzom. Obiskovalci so Tomove ideje sprejemali z glasnim smehom, ki se je razlegal po celem gornjem trgu. Za konec, ki je na žalost mnogih prišel prehitro, so se za nameček lahko prepričali tudi o glasbeni sposobnosti komika, saj je na oder prišel s kitaro in jim v slovo zaigral lasten komad.

 

Nedvomno je to ena izmed predstava, ki je vredna ogleda. Na spodaj priloženem videu si lahko na kratko ogledate delčke predstave, ki vas morda še dodatno prepričajo, da se naslednje predstave udeležite tudi sami. Hkrati vabljeni tudi k ogledu fotogalerije(klik!).

 
Kristina Strašek 


S KOZJANSKO.INFO IN POLOVIČKA.SI V KINO ŠMARJE BREZPLAČNO

Na naši prenovljeni strani z ugodnimi ponudbami Polovička.si članom brezplačno (za cekine) omogočamo ogled izbranih kino predstav v Šmarju. Za vsak film ponujamo po 8 brezplačnih vstopnic!

Za naročilo brezplačnih kino vstopnic kliknite tukaj: