Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 9. 7. 2013


VLOM V VOZILO

1. 7. 2013 so policisti PP Šmarje pri Jelšah opravili ogled vloma v vozilo. Ugotovljeno je bilo, da je nepridiprav z razbitjem šipe prišel v notranjost vozila in demontiral ter odtujil več avtomobilskih delov in s tem lastnika oškodoval za okoli 3000 EUR.

POŽAR

V večernih urah 6. 7. 2013 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena, da je prišlo v kraju Brezovec pri Polju do požara na gospodarskem poslopju. Pri samem ogledu je bilo ugotovljeno, da je prišlo do požara zaradi udara strele, zaradi česar je zgorelo celotno ostrešje hleva in krma v njem. Nastala je velika materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša okoli 45.000 EUR. K sreči nihče ni bil telesno poškodovan.

O samem dogodku bodo policisti s poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo.

PONOVNO TATVINE DENARJA IZ GARDEROBNIH OMARIC

PP Šmarje pri Jelšah je bila 5. 7. 2013 obveščena o tatvini denarja iz treh garderobnih omaric na bazenu v Podčetrtku. Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil in ogledom ugotovili, da je neznani storilec iz treh garderobnih omaric, v katere je vlomil, odtujil skupno okoli 830 EUR, prav tako pa so opravili tudi ogled kraja tatvine, kjer je neznanec istega dne iz sefa hotelske sobe turistki odtujil 420 EUR. Policisti bodo na ODT Celje podali kazensko ovadbo.

 

                                                                                                                           Iztok PINTER

   KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE

       Višji policijski inšpektor II