Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vprašajte župana Podčetrtka Petra Misjo


Bi želeli vašemu županu postaviti javno vprašanje, ga morda pobarati o novih razvojnih projektih ali o kakšni težavi, s katero se kot občan srečujete? Zdaj imate priložnost to storiti!

Na Kozjansko.info bomo do srede, 5. maja zbirali vprašanja obiskovalcev našega portala, izmed katerih bomo nato izbrali najzanimivejše in jih postavili županu Občine Podčetrtek Petru Misji. Pozneje boste lahko postavili vprašanje tudi drugim županom z našega območja.

Vprašanja županu lahko zastavite v posebni temi na forumu – Vprašajte župana: Peter Misja. To storite tako, da se registrirate na Kozjansko.info (če seveda še niste) in sicer na tem mestu (klik). Po registraciji se prijavite v sistem in na forumski temi postavite vprašanje. Že se ne želite izpostavljati, se lahko registrirate tudi pod vzdevkom. Vprašanja pa sprejemamo tudi na email uredništva: [email protected]  

Najzanimivejša vprašanja bodo nagrajena! Avtorji vprašanj, ki bodo prišla v končni izbor, boste prejeli simpatično majico Kozjansko.info.

Izkoristite priložnost, da iz prve roke dobite informacijo o tem, kar vas zanima v zvezi z vašim domačim krajem in občino! Župan Občine Podčetrtek Peter Misja čaka na vaša vprašanja.

 

Postavite vprašanje (klik)!