Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zumba plesni maraton & back in time z DJ-em

Podrobnosti dogodka

  • Datum:
  • Lokacija: Evropska ploščad Rogaška Slatina
  • Kategorije:

BOŽANSKA ZABAVA NA PROSTEM – 22. 6. BODITE V NAJBOLJŠI DRUŽBI!

Se še spominjate toplih noči pod zvezdami, ko so iz zvočnikov odmevali aktualni hiti, vi pa ste z iskricami v očeh nazdravljali začetku poletnih počitnic? Kaj, če vam povemo, da bomo 22. 6. za nekaj let zavrteli čas nazaj? Menite, da je nemogoče? Pridite in prepričali vas bomo v nasprotno! Za vas pripravljamo plesno-zabavni spektakel, ki ga enostavno ne smete zamuditi!

Turistično društvo VENUS predstavlja »ZUMBA PLESNI MARATON & BACK IN TIME Z DJ-EM«, ki bosta potekala 22. junija 2024 na Evropski ploščadi v Rogaški Slatini v okviru Mednarodnega festivala športnega filma (ISFF).

Dogodek je zasnovan v dveh delih, tako da bo vsak našel nekaj zase. Prvi del bo športno oz. zumbastično obarvan in bo poudarjal kulturo plesnega izražanja ter kakovostno preživljanje prostega časa in zdravega načina življenja. Plesnega maratona se bo udeležilo več priznanih mednarodnih vaditeljev zumbe, ki bodo popoldan popestrili z vročimi zvoki latino ritmov.

Drugi del pa bo pisan na dušo domačinom, saj pripravljamo afterparty v stilu skoraj legendarnih, a žal že izumrlih lokalnih poletnih prireditev, kot sta bili Slovo od poletja in Rogaška noč. Na ta način želimo obuditi dogajanje v centru mesta in mladim kot tudi starejšim generacijam ponuditi dodatne možnosti za preživljanje počitnic v domačem kraju.

Ves čas dogodka nas bo spremljal DJ KILLY iz Maribora, ki si je leta izkušenj nabiral v klubih in diskotekah, kot so FUEGO latino klub (MB), PAPAGAYO cocktail bar (MB), KMŠ (MB), X-TIME (Ptuj).

Ker naše društvo temelji na povezovanju in tkanju novih prijateljskih in partnerskih vezi, vabimo tudi vse zainteresirane deležnike, da se nam pridružijo na dan dogodka, saj vam bomo omogočili stojnice, kjer se boste lahko predstavili (svoje izdelke, storitve, promo akcije) širši množici in tako poskrbeli za izdatno promocijo svojih dejavnosti. Javite se nam na [email protected], veseli bomo vsake pobude!

Dvignimo Slatno na noge kot nekoč in zažurajmo po #božansko!

Navedbe o dogodkih so informativnega značaja. Njihova točnost in izvedba je v domeni organizatorja in zanje na kozjansko.info ne odgovarjamo!Naslednjih 20 dogodkov