Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

To jesen vas je zanimal “odprti Donat”, odvzem krav, najvišji stolp v Sloveniji in nov duhovnik na Sladki Gori


Zakorakali smo že globoko v december in mraz ter tudi že prve snežinke sporočajo, da je zima pred vrati; koledarska nastopi čez ducat dni, ob zimskem solsticiju 21. decembra.

V izdihljajih jeseni smo na Kozjansko.info pogledali, kaj vas je minule jesenske mesece najbolj pritegnilo.  Ob črni kroniki seveda, ki je rekorderka po obiskanosti praktično na vseh spletnih medijskih portalih.

Vir foto: Atlantic Grupa

No, pa vendar je črno kroniko to jesen premagala vestička iz druge kategorije, in sicer o lomu ustja na opazovalni vrtini mineralne vode v Spodnji Kostrivnici pri Rogaški Slatini. Nekoliko hudomušno zastavljen članek: Donat je odprlo in škropilo naokoli, je prebralo 31 tisoč ljudi.

Po branosti to jesen sledi oglaševalski članek o pravni pomoči v primeru, da vam odvzamejo vozniško dovoljenje; to očitno za naše konce aktualno temo je zanimalo praktično enako število bralcev kot vest o “odprtem Donatu”.

Krave na pašniku kmetije Možgan (avtor fotografije: družina Možgan)

Še en odvzem je vznemiril Kozjance in Obsoteljčane: namreč odvzem 24 glav goveda kmeta iz okolice Krškega. Lokalnega veterinarja smo povprašali, ali se to lahko zgodi tudi na Kozjansko-Obsoteljskem, njegove odgovore pa je prebralo več kot 25 tisoč ljudi. Tudi nadaljevanje članka, z vključeno video oddajo, je pritegnilo množice: članek o tem, da ljudje ne smemo primerjati svojega življenja v dnevni sobi z življenjem živali, je na Kozjansko.info imel 21 tisoč ogledov.

Obletnica rojstva kriminalca iz Šentjurja, ki je svoj plen razdeljeval revnim, je zaimala 20,5 tisoč bralcev, orkanski veter, ki je 3. septembra pod Jelšingradom podrl 220 let staro platano, 20 tisoč.

Pogled na gradbišče Kristala konec oktobra 2023; foto: ORS

Po nekaj vesteh iz črne kronike je na 10. mestu najbolj branih to jesen vest o tem, da Sladka Gora po dolgih letih dobiva svojega duhovnika. Takoj za njo pa informacija, da so na najvišjem stolpu v Sloveniji zabetonirali prvo ploščo na vrhu razgledne ploščadi. Obe novici sta imeli več kot 12 tisoč bralcev.

Najbolj obiskan dan na Kozjansko.info to jesen je bil ravno 1. december, ko nas je obiskalo 21.705 ljudi. Ne bistveno manj, 20.991 vas je na Kozjansko.info prišlo v torek, 14. novembra, nekaj dni kasneje, 17. novembra, pa 17.996. Ob povprečnem novembrskem ali decembrskem dnevu vas Kozjansko.info obišče okoli 10 tisoč.

Če bi želeli svojo storitev, obrt, prireditev, dogodek, iskanje delovnega mesta ali karkoli drugega oglaševati na osrednjem spletnem mediju Celjskega, nam pišite na [email protected]. Možnost oglaševanja je sicer odvisna od razpoložljivosti kapacitet, ki so omejene. Pozanimajte se o prostih oglaševalskih mestih in terminih.

AKTUALNO: Trenutno še lahko naročite objavo novoletnega voščila na Kozjansko.info – že od 25 €. Pišite nam na: [email protected]