Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Odvzem vozniškega dovoljenja? Če ukrepate hitro, ga dobite nazaj

Zavedamo se, kako pomembno je biti odgovoren voznik. V današnjem hitrem tempu življenja se lahko zgodi, da napačna odločitev za volanom privede do nepričakovanih težav. Preberite si resnično zgodbo, saj se lahko podobno zgodi tudi vam ali komu izmed vam bližnjih ter spoznajte zanesljivo rešitev v primeru odvzem vozniškega dovoljenja.

Resnična zgodba Petra in rešitev vozniškega dovoljenja

Peter iz Vipave, star 41 let, nam je zaupal svojo zgodbo.

Po družinskem pikniku sem se ob prepričanju, da nisem popil preveč, usedel za volan in odpeljal domov. Na poti me je ustavila policija ter mi ob redni kontroli naložila test alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,54. Začasno mi je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, grozilo mi je 18 kazenskih točk in kot sem bral na spletu globa najmanj 1.200 EUR. Preplavila me je skrb kako si bom lahko to privoščil ob vseh trenutnih stroških, kako bom to povedal doma ženi in kako bom seznanil službo, katera računa name. Policist mi je povedal, da moram počakati na pošto sodišča. Vozniško dovoljenje sem nujno potreboval, zato sem začel iskati rešitve in sem na srečo našel pravno pomoč, katera mi je svetovala kakšne dokumente naj pripravi, da poskusim rešiti situacijo in povečam možnosti, da vozniškega dovoljenja ne izgubim.

Peter je našel portal Vozniska.si. Pravni strokovnjaki za promet, so mu zagotovili ažurno strokovno pomoč, in tako je v roku dobrih 4 tednov že imel vrnjeno vozniško dovoljenje! Petra so vodili skozi celoten postopek, da mu je bila na koncu izrečena preizkusna doba, opravil je tudi edukacijsko delavnico, ter vozniškega dovoljenja ni izgubil. Ni mu bilo potrebno ponovno opravljati vozniškega izpita. Peter si je prihranil skrbi, obdržal zaposlitev in prihranil je več kot 1.000,00 EUR.

 

Bodite pripravljeni, da ob odvzemu vozniškega dovoljenja, ukrepate HITRO

V kolikor se znajdemo v takšni zagati, je rešitev, ki nam je na voljo dobro poznati.
Sankcije za takšne prekrške so različne vse od glob do kazenskih točk in odvzema vozniškega dovoljenja. Seveda se moramo na cesti ravnati odgovorno, pazljivo in v skladu z zakonom. Pa še vseeno smo vsi ljudje, katerim se pripetijo neugodne situacije, kot se je Petru.

Zato je za vas nastal portal Vozniska.si. Vozniska.si je portal za ažurno in strokovno pravno svetovanje na področju cestno-prometnih prekrškov, s poudarkom na pomoči ljudem, ki jim je bilo odvzeto vozniško dovoljenje iz različnih razlogov.

Statistike razkrivajo, da se kar 70 % ljudi, ki jim je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, sooča s težavami pri delu ali celo izgubi zaposlitev. Vsakdo si zasluži drugo priložnost po tovrstni napaki, ob izpolnitvi določenih obveznosti po storjenem prekršku. Zato je tu Vozniska.si.

Ljudje, ki jim je ekipa portala Vozniska.si že pomagala, najbolj cenijo strokovni in skrbni pristop ekipe, njihovo odzivnost in dosegljivost. Ekipa je vesela, ko lahko pomaga in ko je deležna hvaležnosti ljudi. Več resničnih zgodb si lahko ogledate na njihovi spletni strani.

 

Naročnik: Vozniska.si