Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podčetrtani nudili dober odpor Domžalčanom


V ponedeljkovi tekmi 5. kola državnega košarkarskega prvenstva so Podčetrtani gostili domžalsko zasedbo, ki sodeluje tudi v drugi jadranski ligi.

Gostitelji so imeli na začetku rahlo pobudo, kar jim je uspevalo do 12. minute, ko so vodili za pet točk. Helios, ki ga vodi Slatinčan Damjan Novaković, je s serijo 0:14 preobrnil tok dogodkov in ob polčasu vodil za 14.

Največja razlika je v tretjem kvartalu večkrat znašala 15, a so gostitelji do konca tega dela igre zaostanek skoraj prepolovili.

S trojko Stoimenova so termalci v 34. minuti povedli. Štiri minute pred koncem so domači s točko Atanackovića iz prostega mesta vodili za štiri. V zaključku je pri Domžalčanih blestel kapetan Mahkovic, ki je v petih minutah vpisal 12 od svojih 18 točk in bistveno pripomogel, da so gostje dobili končnico.

Terme Olimia Podčetrtek : Kansai Helios 71:75 (17:14, 6:23, 23:17, 25:21)
Stoimenov 23 (8 skokov, 8 podaj), Struger 10, …

Lestvico zagotavlja Sofascore

V soboto, 4. novembra, bo Šentjur ob 13. uri v Štorah začel domačo tekmo s Šenčurjani. Dan kasneje bodo Podčetrtani gostovali v Novem mestu, v ponedeljek pa Slatinčani v Domžalah. Obe tekmi se bosta začeli ob 18. uri.