Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Šmarje pri Jelšah: 26. 6. 2023


Preverite aktualne dogodke, ki so se zgodili na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah v zadnjem tednu dni.

PROMETNE NESREČE NA OBMOČJU PP ŠMARJE PRI JELŠAH

V sredo so policisti Policijske postaje Šmarje pri Jelšah na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznice neregistriranega kmetijskega traktorja in voznika osebnega avtomobila, do katere je prišlo zaradi nepravilnega srečevanja voznice kmetijskega traktorja. Povzročiteljici je bil izdan plačilni nalog.

Istega dne so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju šmarske občine obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika osebnega avtomobila, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Dan kasneje so policisti na območju iste občine obravnavali prometno nesrečo z udeležbo dveh voznikov tovornih vozil. Do prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje po nasprotnem smernem vozišču enega izmed voznikov. Po trčenju je iz enega izmed vozil iztekla nafta, zaradi česar je bila cesta nekaj časa zaprta. Na kraju so pomoč nudili gasilci iz PGD Šmarje pri Jelšah in PGD Steklarna Rogaška Slatina. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Istega dne so policisti PP Šmarje pri Jelšah na območju občine Podčetrtek obravnavali prometno nesrečo z udeležbo dveh voznikov osebnih avtomobilov. Do prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje po levi. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

V petek so policisti na območju občine Šmarje pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo z udeležbo dveh voznikov osebnih avtomobilov. Do prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

V nedeljo so policisti na območju šmarske občine obravnavali prometno nesrečo z udeležbo voznika trikolesnika in voznico osebnega avtomobila. Do prometne nesreče je prišlo zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji voznika trikolesnika, ki je v prometni nesreči zadobil lahko telesno poškodbo. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

POŠKODOVANJE LESENIH VRAT OBJEKTA LAST ŠD ŠMARJE PRI JELŠAH

V petek so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni, da je neznanec preko noči z neznanim predmetom poškodoval vrata objekta v Šmarju pri Jelšah. V zvezi kaznivega dejanja je bilo obveščeno ODT v Celju.

POVOŽENJE DIVJADI

V preteklem tednu so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah v enem primeru obveščeni o povoženju divjadi na območju, ki ga pokriva PP Šmarje pri Jelšah.