Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

ZLMN Podčetrtek: v tesnem finalu glavni pokal ekipi iz Loke pri Žusmu


Zadnje kolo 11. sezone zimske lige v Podčetrtku je bilo izjemno zanimivo, saj je prineslo neposredni dvoboj za naslov prvaka, kakor tudi boj za osvojitev tretjega mesta.

Ekipa Šentvida
Ekipa Šentvida

Kot uvod smo videli tekmo za sedmo mesto, kjer sta se pomerili ekipi Bar Gasilčka Imeno in Kinder Jajčk. S svojo prvo zmago v sezoni so bili zanesljivo uspešnejši Imenčani in tako končali ligo kot sedmi. Tekme za peto mesto ni bilo, ker je ekipa Korektbau zaradi dveh neprihodov na tekmo bila izključena iz lige, tako da je sredina lestvice pripadla igralcem ŠD Buče. Sledila sta obračuna, ki sta odločala o najvišjih mestih.

V boju za tretjo pozicijo sta moštvi Vulkanizerstva F1 in Štefana prikazali igro z veliko priložnostmi na obeh straneh, a tretje mesto je na koncu romalo v roke igralcev Štefana.

Ekipa Štefana
Ekipa Štefana

V finalu sta obe ekipi upravičili, da sta zasluženo tam. V izenačenem srečanju, kjer so odločale malenkosti so se na koncu naslova prvaka veselili igralci Prevozništva Grobin Loka, ki so po izenačenem prvem delu igre, v drugem polčasu le strli upor Šentvidčanov in se veselili prvega mesta.

Zaključno podelitev 11. izvedbe lige, je s podelitvijo pokalov in denarnih nagrad najboljšim trem ekipam izvedel predsednik Športnega društva Imeno David Počivavšek, ki se je ob koncu zahvalil vsem ekipam za sodelovanje in jih povabil k prijavi tudi prihodnje leto.

Roman Iskrač
Roman Iskrač

8. kolo,  2. 2. 2020

TEKMA ZA 7. MESTO: AS SYSTEM KINDER JAJČKE : BAR GASILČEK IMENO 0:7 (0:2)

Strelci: Alegro B. (5), Kolar (1), Gubenšek (1)

ZA 5. MESTO: ŠD BUČE : FUTSAL KOREKTBAU VELENJE 5:0 b.b.

ZA 3. MESTO: VULKANIZERSTVO F1 :  ŠTEFAN D.O.O. 1:3 (0:0)

Strelci: Šket (1) – Šlogar (2), Šenkiš (1)

ZA 1. MESTO: PREVOZI GROBIN LOKA : ŠENTVID KAVABAR AS 3:2 (0:0)

Strelci: Grobin (1), Iskrač (1), Pungeršek (1) – Tuhtar (1), Jazbec (1)

LESTVICA STRELCEV:

10 zadetkov: Iskrač (Prevozi Grobin), Alegro (Bar Gasilček Imeno)

8: Šlogar (Štefan d.o.o.)

7: Bovha N. (ŠD Buče), Šenkiš (Štefan d.o.o.)

6: Verhovšek U. (Prevozi Grobin)