Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Namizni tenis: Sedlarjevo do končnega uspeha


Kot prva izmed zimskih lig v organizaciji Športne zveze Kozje se je letos zaključila Liga namiznega tenisa »Senčniki Border« Kozjansko. 16. sezono je pričelo 11 ekip, po izstopu lanskih prvakov, ekipe Rogaška, pa jih je zaključilo 10.

Ekipa Kavarnice Sofy
Ekipa Kavarnice Sofy

Z 9 zanesljivimi zmagami je naslov prvaka osvojila ekipa Sedlarjevo KTI Elektronika. To je za to ekipo drugi naslov, saj so v praktično enaki sestavi zmagali v sezoni 2013/14, takrat pod imenom Trgovine Polje.

Drugo mesto je osvojila ekipa Kavarnica Sofy iz Rogaške Slatine, tretja pa je bila ekipa ŠD Sladka Gora.

Slednja je morala za osvojitev tretjega mesta v zadnjem krogu premagati ekipo Tenis klub Kozje Senčniki Border, kar jim je tudi uspelo, ekipa iz Kozjega pa je tako ligo končala na nehvaležnem četrtem mestu.

Sezona pa se bo uradno zaključila še s tradicionalnim turnirjem posameznikov – udeležencev lige, ki bo v nedeljo 1. marca. (R.G.)

Ekipa Sladke Gore
Ekipa Sladke Gore

REZULTATI, 20. 2.  2020:

TKK Senčniki Border : Sedlarjevo KTI elektronika 3:8 (Perčič R.1, Perčič E. 1, Ferlič 1/Filipančič 3, Dornik 3, Dornik-Filipančič 1, Filipančič-Vindar 1)

Šmarje : ADIN AS Strašek 5:6  (Gotlin 3, Čerček 2/Senegačnik 2, Brglez 1, Andrinek 1, Senegačnik-Brglez 1, Senegačnik-Andrinek 1)

Šmarje : Sedlarjevo KTI elektronika 2:9 (Gotlin 1, Gotlin-Čerček 1/ Dornik 3, Filipančič 3, Valenčak 2, Dornik- Filipančič 1)

TKK Senčniki Border : ŠD Sladka Gora 3:8 (Perčič E. 1, Ferlič 1, Ferlič-Perčič R.1/Mali 3, Kancler 2, Vertelj 2, Vertelj-Mali 1)

Končna lestvica 

SEDLARJEVO KTI ELEKTRONIKA 18
KAVARNICA SOFY 17
ŠD SLADKA GORA 16
TK KOZJE SENČNIKI BORDER 14
ADIN – AS STRAŠEK 14
ŠD KOZJE ABH ŠPORT 13
BAR FRANKINJA 13
MIZARSTVO ŽGAJNER  11
ŠMARJE 10
AVTO SOTLA PODČETRTEK 9