Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Napovedujemo: 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja v letu 2019


50-najvplivnejsih-kio-napovedPo lanski lestvici 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja v zadnjem desetletju se letos v tradicionalnem izboru  najuspešnejših, najvplivnejših in najuglednejših ljudi, ki izvirajo z območja Kozjanskega in Obsotelja, oziroma tu živijo, vračamo k letnemu pregledu

S pomočjo lestvice 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja, ki jo na Kozjansko.info pripravljamo že enajsto leto, bomo pogledali, kakšne zgodbe je leto 2019 pisalo našim vplivnim rojakom.

Uredniška ekipa Kozjansko.info njihova dejanja, aktivnosti, dogajanja … spremlja skozi vse leto. Predstavili vam jih bomo v seriji poglobljenih člankov, ki jih bomo objavili v naslednjih dneh.

Preden vam dokončno zaupamo, kdo so naši rojaki, ki so zaznamovali lokalno okolje, Slovenijo, svet, navedimo nekaj zanimivih podatkov.

PRVO DESETERICO VEČINSKO ZAVZEMAJO GOSPODARSTVENIKI, SKORAJ 20 % NOVINCEV

V kriznih letih jih je bilo med 10 najvplivnejšimi nekoliko manj, a odkar je država ponovno v konjukturi in se investicije množijo, hitro narašča tudi promet in dobički najuspešnejših podjetnikov. In teh, kot boste videli v našem izboru 50 najvplivnejših, na Kozjanskem in v Obsotelju ne manjka.

In ker vsako leto za sposobne ljudi pomeni novo priložnost, je letos na lestvici kar precej novincev, pa tudi nekaj povratnikov. Med devetimi novinci so znanstveniki, novinarji, gospodarstveniki in menedžerji, mladi izseljenci, pa tudi en nesramno bogat tuji državljan, ki se je preselil na naše območje.

Iz lestvice so se, glede na leto 2017 poslovili gospodarstvenik ali dva, (bivši) župan ali dva, bivša poslanka, zamenjani politični uradnik toneče stranke, državni uradnik, športnik ali dva ter, razumljivo, pokojna igralka.

Toliko za zdaj. Za osvežitev spomina si morda oglejte prvo lestvico najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja iz leta 2009 , lestvico najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja zadnjega desetletja  ter seveda tisto z vplivnimi iz leta 2017 ki smo jo objavili predlani.

Kdo so najvplivnejši ljudje Kozjanskega in Obsotelja v letu 2019, boste izvedeli v naslednjih dneh.

Sodelujte v anketi o kvaliteti življenja v vaši občini.

Kako ste zadovoljni s kvaliteto življenja v vaši občini? Kaj vam je všeč in na katerih področjih pričakujete več? Sodelujte v anonimni anketi o vašem (ne)zadovoljstvu z bivanjem v vašem rodnem okolišu.

Create your own user feedback survey

Rezultate bomo na Kozjansko.info objavili konec januarja.