Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zimska liga malega nogometa Podčetrtek v svojo 11. izvedbo


S tekmami prvega kola se je pričela 11. sezona zimske lige malega nogometa Podčetrtek.

Liga tudi v letošnji sezoni poteka v organizaciji športnega društva Imeno, vanjo pa se je prijavilo 8 ekip. Podobno kot v preteklih letih bo način tekmovanja takšen, da se bodo ekipe pomerile po enokrožnem sistemu vsaka z vsako, novost pa je, da se bo po zadnjem krogu rednega dela nato odigral še krog za končno razvrstitev.

Serijski zmagovalci zadnjih let igralci Transporta Krivec se letos niso prijavili v ligo, tako da bo liga v Podčetrtku po treh letih zagotovo dobila nove prvake. V prvem krogu smo videli tri srečanja, strelci pa so bili zelo razpoloženi, saj smo videli povprečno kar sedem golov na srečanje. V uvodnem obračunu so igralci Vulkanizerstva F1 zanesljivo ugnali novince v ligi ekipo Korektbau iz Velenja. Loka je zanesljivo opravila s Kinder Jajčkami, lanskoletni podprvaki lige igralci Šentvida pa so v končnici strli odpor Imenčanov. Tekma med ŠD Buče in ekipo Štefana iz sosednje Hrvaške pa je bila prestavljena. (B. Š.)

Rezultati

VULKANIZERSTVO F1 :  FUTSAL KOREKTBAU VELENJE 6:2 (4:2)

Strelci: Blažinič (2), Lojen (1), Šket (1), Baliban (1), Mikulič (1) – Jager (1), Zazijal (1)

AS SYSTEM KINDER JAJČKE : PREVOZI GROBIN LOKA 0:6 (0:4)

Strelci: Štancer (2), Hrovatič (1), Pezdevšek (1), Verhovšek B. (1), Verhovšek U. (1)

BAR GASILČEK IMENO : ŠK ŠENTVID 2:5 (1:1)

Strelci: Alegro B. (2) – Kraljič (2), Jazbec (2), Plahuta (1)

ŠD BUČE : ŠTEFAN D.O.O   preloženo

LESTVICA STRELCEV: 2 zadetka: Blažinič (Vulkanizerstvo F1), Štancer (Prevozi Grobin), Alegro (Bar Gasilček Imeno), Jazbec (ŠK Šentvid), Kraljič (ŠK Šentvid)