Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 11. 12. 2019


Urednistvo_rogaska_policijska postaja rogaska slatinaRogaška Slatina, 3. 12. 2019

Policisti so opravili ogled kraja prometne nesreče, ki se je zgodila v Rogaški Slatini na nezavarovanem železniškem prehodu med osebnim avtom in vlakom. Pri tem je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega avta prečkala železniško progo in se pred tem ni prepričala, ali lahko to stori varno, zato je prišlo do trčenja.

Dobovec pri Rogatcu, 3. 12. 2019

Policijska patrulja je pri kontroli in nadzoru državne meje v Dobovcu pri Rogatcu izsledila 3 državljane Afganistana, ki so ilegalno prestopili državno mejo. Po končanem postopku na policijski postaji so bili prebežniki vrnjeni na Hrvaško.

Zgornje Sečovo, 3. 12. 2019

Policisti so obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti vožnje. Voznica se je pri tem lahko telesno poškodovala.

9. 12. 2019

Policisti so bili obveščeni o vozniku taksija na hrvaški strani iz katerega so zbežale osebe v smeri Slovenije. Policisti so čez nekaj časa po intenzivnem iskanju v Rogatcu izsledili osem ilegalnih pribežnikov iz Afganistana. Po končanem postopku so bili vrnjeni na Hrvaško.

Rogaška Slatina, 9. 12. 2019

Policisti so opravili ogled kraja delovne nezgode. Delavec si je na gradbišču novogradnje na Lastinah z krožno žago odrezal prst na roki. Poškodovani je bil odpeljan v bolnico Celje, policisti pa bodo o dogodku obvestili pristojno sodišče.