Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Poročilo Policijske postaje Rogaška Slatina: 12. 11. 2019 (kraja lesa, nasilje nad mamama)


images_slike3_ured10_rogaska_policijska postaja rogaska slatinaZg. Gabernik, 5. 11. 2019

Policiste so iz Sklada za gozdove RS obvestili o tatvini lesa iz gozda, ki sodi pod zaščiteno območje. Policisti so opravili ogled in pričeli z zbiranjem obvestil.

Rogatec, 6. 11. 2019

Policisti so bili obveščeni o nasilju, ki ga je izvajal sin nad mamo. Kršitelju je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja, na tožilstvo pa bo podana kazenska ovadba. Po izreku prepovedi približevanja pa je kršitelj kmalu že kršil izrečen ukrep, zato mu je bil izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 7. 11. 2019

Policisti so opravili ogled prometne nesreče, ki se je zgodila zaradi izsiljevanja prednosti. Kršitelju cestno prometnih predpisov je bil izdan plačilni nalog.

Rogaška Slatina, 8. 11. 2019

Policisti so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo katere lastnica živi v tujini. Pri ogledu kraja vloma in na podlagi zbranih obvestil je bilo ugotovljeno, da je bil odtujen denar in zlatnina. Policisti o vlomilcu zbiramo obvestila.

V zvezi z vlomi policisti opozarjajo občane na samozaščitno ravnanje pri odhodih od doma. Poskrbite za svoje premoženje, zaklepajte vrata in o vseh sumljivih osebah in vozilih v vašem okolju, obveščajte policijo.

Rogaška Slatina, 9. 11. 2019

Policisti so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Po posredovanju je bilo ugotovljeno, da je kršitelj oškodovanca udaril in ga pri tem poškodoval. Zoper osumljenega bo zaradi storitve kaznivega dejanja  lahke telesne poškodbe, podana kazenska ovadba.

Rogaška Slatina, 11. 11. 2019

Policijo je negovalka invalidne osebeobvestila, da je sin udaril svojo mamo s kovinsko palico. Policisti so po zbranih obvestilih kršitelju izrekli ukrep prepovedi približevanja, zoper njega pa bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.