Karateisti v Zasavju s šestimi stopničkami

12. 12. 2018 8:49

V soboto, 8. decembra, je bil v Trbovljah 46. mednarodni turnir v karateju. To je turnir, ki slovi po zelo močni mednarodni konkurenci. Na njem je nastopilo kar 580 tekmovalcev iz 64 klubov iz 10 držav.

Iz Karate kluba Kozjansko in Obsotelje so se ga udeležili: Vinko Juraja, Filip Lotrič, Grega Zbil, Ana, Lea in Luka Bele in Leon Sodin.  Kot klub smo osvojili šest medalj: eno zlato,tri srebrne in dve bronasti.

Po izjemno lepih borbenih predstavah tako v katah kot športnih borbah je prvo mesto osvojil Luka Bele v kategoriji kate dečki 10 in 11 let.

Odlična druga mesta so osvojil Filip Lotrič v kategoriji malčki 8 in 9 let, Ana Bele v športnih borbah mlčice 8 in 9 let na 30 kg in Grega Zbil v katah dečki 10 in 11 let.

Tretja mesta so osvojili Vinko Juraja v kategoriji kate malčki 8 in 9 let (8.-6. KYU) in Luka Bele borbe dečki 10 in 11 let do 45 kg.

Nastopila sta tudi Lea Bele in Leon Sodin, ki pa nista dosegla vidnejše uvrstitve.

To je bila tudi zadnja tekma v sezoni 2018. Sedaj je na vrsti malce zasluženega počitka in praznovanja v veselem decembru, nato pa po novem letu zopet s polno paro naprej s treningi vseživljenjskega športa – karateja. Zahvaljujemo se tudi Daniju Lotriču pri pomoči vodenju tekmovalcev.

Ob koncu bi še izkoristili priložnost ter se zahvalili vsem aktivnim kot podpornim članom za odlično sodelovanje v tekočem letu 2018. Bilo je tako kot vedno napeto, zanimivo in veselo. Bili so vzponi in padci, tako kot življenje. Kdor premaga ovire in gre skozi padce, je zmagovalec.  Če želiš iti še višje, moraš iti po zalet. Le s pozitivno energijo, strokovnim pristopom in garaškim delom skozi celotno leto vseh akterjev, je možno doseči svoje želene rezultate. Zahvala gre tudi vsem podpornikom kluba, torej vsem, ki nam stojite ob strani ter trenirate karate kot šport, veščino in rekreacijo in to že več kot 30 let. Ponosni smo na vse. Hvala.

M.B.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X