Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koprčani v pokalu Slovenije premočni za šmarske nogometaše (foto)


nogomet_smarje_koper_2016-31Zaradi uspešnih predstav v okviru pokala Medobčinske nogometne zveze Celje so si igralci Šmarja pri Jelšah v novi sezoni zaslužili prestižen nastop v pokalu Nogometne zveze Slovenije.

Žreb šmarskim fantom, ki bodo kmalu začeli z nastopi v 3. slovenski nogometni ligi – sever, ni bil ravno naklonjen, saj so za nasprotnika dobili prvoligaško ekipo Luke Koper za katero je za razliko od varovancev Urha Kobilška že pet prvenstvenih tekem.

Na tribunah šmarskega športnega parka se je tokrat nabralo zadovoljivo število ljudi, ki pa se še niso dobro posedli, ko je gostujoča zasedba že povedla. Polčas so gostje dobili z 0:3 in srečanje je bilo s tem pravzaprav že odločeno.

Na polovici drugega polčasa so gostitelji dosegli častni zadetek, do konca tekme pa je ekipa z Obale domačo mrežo zatresla še dvakrat.

Šmarje pri Jelšah : Luka Koper 1:5 (0:3)
Šmarje pri Jelšah: Lojen, Debelak, Jančič (od 82′ Zagajšek), Mauher, T. Šoštarič,R. Šoštarič (od 78′ Čakš), Deučman, Mikše, Zupanc Terglav (od 71′ Nitaj) , Mirvič, Hmelina
Luka Koper: Simčič, Andreašič, De Sena, Datkovič, Castillo, Dedič, Pučko (od 46′ Paljk), Posavec, Teijo (od 26′ Biljan), Štromajer (od 58′ Vekič), Jurina

Strelci: Štromajer (2′, 30′), Castillo (40′), Datkovič (63′), Vekič (80′); 1:3 – Šoštarič 68.’

V soboto šmarski nogometaši gostujejo v Dravogradu, kjer bodo odprli redno tekmovalno sezono.

muri-polsi-klik