Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 7. 10. 2015


images_slike3_ured10_sentjur_policijska_postaja_sentjur29. 9. 2015

V Zgornjih Selcah je ponovno prišel v poslopje oškodovanca storilec, ki zelo rad dela. Tokrat, zdaj že drugič, mu je odtujil kosilnico na laks. Z dejanjem ga je oškodoval za okoli 200 €.

1. 10. 2015

Na počivališču Zima na AC so tujemu vozniku tovornega avtomobila odtujili 420 l goriva.

V Žegru se je pripetila prometna nesreča z udeležbo otroka. Pri tem  je otrok kot voznik kolesa s pomožnim motorjem pravilno vozil po cesti. Pri tem mu je izsilila prednost voznica osebnega avtomobila. Kljub nesreči se je otrok le lažje telesno poškodoval. Voznici je bila  izrečena globa.

2. 10. 2015

V Goričici je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo. Premetal je notranjost, odtujil pa verižico iz rumene kovine, katero je našel na televizorju. Z dejanjem je lastnico oškodoval za 300 €.

V Bukovju pa se je med dostavo asfaltne mase prevrnil tovornjak. Na srečo voznika in lastnika se je tovornjak le minimalno poškodoval, voznik jo je odnesel z buškami, asfaltno maso pa so pridne roke premetale in dostavile na mesto, kamor je bila namenjena.

3. 10. 2015

Staremu znancu so policisti ponovno zasegli nekaj rastlinskih delcev, za katere sumijo, da gre za prepovedane substance. V primeru pozitivih rezultatov analize bo oglobljen.

Trem voznikom, ki so vozili pod vplivom alkohola,  je bilo začasno odvzetih VD, vozniku brez vozniškega dovoljenja pa še moped.

4. 10. 2015

V Dolgi Gori se je po veselici pripetila prometna nesreča. Voznik osebnega avtomobila je dekletu zapeljal čez nogo in odpeljal dalje. Vprašanje je, če se je tega zavedal. Dekle je bilo pri tem lažje telesno poškodovano. Zoper voznika pa po izsleditvi sledi globa.

 

Po pooblastilu komandirja PP

Martin Kumer

Pomočnik komandirja PP

Policijski inšpektor II.