Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tretji poraz TK Kozje, prvi v gosteh


Matic Bezamovski, zmagovalec turnirja v KrskemČlanska ekipa Tenis klub Kozje GES d.o.o. je v petem krogu 2. Slovenske teniške lige prvič gostovala in sicer pri ekipi ŠTK Velenje in po uvodni zmagi doživela še tretji zaporedni poraz. Igralci iz Velenja so bili premočni in so zmagali z rezultatom 4:1. Edino točko za Kozjane je priboril Igor Cesarec, ki je zmagal v treh nizih. Igor je letos res v odlični formi in še ne pozna poraza, to je bila njegova že četrta zmaga v sezoni. Preostali igralci TK Kozje, Iztok Artič, Blaž Hartl in Samo Mrkša so izgubili po dveh nizih, enako je bilo tudi v tekmi dvojic. Po petih krogih ima ekipa TK Kozje GES d.o.o. eno zmago in tri poraze in zaseda šesto mesto. V naslednjem, šestem krogu, pa odhaja na gostovanje k ekipi TK Galtena, ki je še brez poraza in je največji kandidat za zmago in uvrstitev v 1. Slovensko teniško ligo.

Bolj uspešna je bila ekipa v Veteranski Sotelski teniški ligi, ki je v petem krogu skupine 1 premagala ekipo TK Šentjur 1, z rezultatom 4:1. Zmage za ekipo TK Kozje so prispevali Blaž Hartl, Igor Cesarec in Iztok Artič ter dvojica Roman Gradišek – Jože Zajc. Ekipa TK Kozje je še brez poraza in zaseda trenutno prvo mesto v skupini 1, do konca prvega dela pa jo čaka še prestavljena tekma proti TK Jelšingrad.

Vikend pred tem pa so bili aktivni tudi mladi člani TK Kozje. V nedeljo 31. maja se jih je pet namreč udeležilo 1. Dolenjskega teniškega satelita v Krškem. Sodelovali so Primož Klavžar, Matic Bezamovski (dečki 11-13), Špela Klavžar, Lucija Filipančič (dekleta 14-18) in Dejan Zorenč (dečki 14-18). Vsi so odlično nastopili, največji uspeh pa je dosegel Matic Bezamovski, ki je zmagal v svoji kategoriji. (R.G.)