Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tenis: v veteranski ligi slavila druga šentjurska ekipa


 

Še prejšnji mesec se je zaključila letošnja Veteranska sotelska teniška liga. Če je bila v rednem delu in v ligi za prvaka med 10 ekipami najbolj uspešna Gorica pri Slivnici, pa se je na koncu marsikaj obrnilo na glavo. Druga šentjurska ekipa si je mesto v polfinalu zagotovila v dodatnih kvalifikacijah z Jelšingradom. Tam je s 3:2 ugnala Goričane, z enakim izidom pa so bili v finalu boljši tudi od šentjurske prve ekipe. Odločala je zadnja tekma dvojic, s tem pa je bila tudi preki-njena triletna nadvlada Šentjurja 1.

Za Šentjur 2 so prvi naslov osvojili: Janez Arzenšek, Aleš Dobovišek, Matjaž Knez, Dejan Leskovšek, Karli Majcen, Željko Mackovšek, Rudi Magdalenc, Branko Recko, Jure Škor-janc in Andrej Travner. Ekipa Gorice je v tekmi za tretje mesto s 4:1 ugnala Rogaško.

V počastitev šentjurskega občinskega praznika so pri Teniškem klubu Šentjur pripravili tradicionalni odprti turnir. Dobil ga je Rok Hajd iz Slovenskih Konjic, ki je v finalu ugnal Roka Gradišnika s Ponikve. Blaž Hartl je v malem finalu ugnal Tiborja Orača. 

 

*na slik obe šentjurski ekipi