Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Vabimo: Udar po moško 2 z Vidom Valičem in Denisom Avdićem v Celju – pletna prodaja vstopnic na Polovička.si


Vid Valič & Denis Avdić – najboljša in najbolj priljubljena domača stand-up komika – sta v minulih dveh sezonah z ‘Udar po moško’ resnično nasmejala celo Slovenijo. Sedaj prihajata na odre z novimi duhovitimi šalami v nadaljevanju ‘UDAR PO MOŠKO 2.’

udar_po_mosko2Kaj se zgodi, ko se srečata slovenska in bosanska kultura? Je boljša svoboda samskega življenja ali čar odgovornosti družinskega? Kako se seksa učijo ženske in kako moški? Kdaj je seks najboljši in kako brezmadežno spočeti? Kdaj bomo zares prilezli iz krize in kdaj se ne ‘štela’ radia? Še več politično-družbene kritike in še več zabavnih resnic o moško-ženskih odnosih!

Vse to in še več v nadaljevanju mega uspešnice Vid Valič & Denis Avdić, Udar po moško!

In to ponovno v Celju! Vid Valić in Denis Avdič namreč potem, ko sta dvakrat že razprodala dvorano Celjskega doma, pred celjsko publiko ponovno prihajata v ponedeljek, 13. oktobra ob 20. uri  Udaru po moško 2 si boste ponovno lahko ogledali v Celjskem domu.

 

NAKUP VSTOPNIC ZA UDAR PO MOŠKO 2 NA SPLETU! + podarjeni cekini!

Vstopnice lahko po ceni 19,5 €  in 17,5 € za zadnji dve vrsti nabavite v TIC Celje, spletni portal Polovička.si pa omogoča spletni nakup vstopnic, kjer vam za vsako kupljeno vstopnico podarimo po 3 cekine, s katerimi naročite brezplačne ponudbe!

Preko spleta je zaenkrat na voljo 5o vstopnic za Udar po moško 2. Naročite jih tukaj:

polsi-udar-redna-klik