Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 16. 9. 2014


VLOM V VIKEND

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so bili 9. 9. 2014 obveščeni o vlomu v vikend. Na kraju so policisti ugotovili, da je neznani storilec vlomil v objekt vikenda skozi okno in iz vikenda odtujil predmete v vrednosti okoli 600 EUR. Z zbiranjem obvestil policisti nadaljujejo in bodo na Okrožno državno tožilstvo Celje podali kazensko ovadbo.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

10. 9. 2014 so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni o kršitvi javnega reda in miru. Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je sosed do soseda vedel nedostojno, mu grozil in ga zmerjal. Zaradi kršitve mu je bil na kraju izdan plačilni nalog. V nadaljevanju postopka pa so policisti tudi ugotovili, da je kršitelj pri sebi imel prepovedano orožje in sicer teleskopsko palico, prirejeno za napad. Palica mu je bila zasežena, zoper njega pa bo uveden postopek o prekršku pri prekrškovnem organu.

ZASEŽENO ORODJE

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so pri preiskovanju kaznivih dejanj tatvine in velike tatvine osumljencu zasegli električno orodje, za katerega obstaja sum, da je bilo odtujeno. V kolikor kdo prepozna orodje na sliki kot svoje, se naj javi na PP Šmarje pri Jelšah, kjer bo izveden postopek prepoznave predmetov in mu bodo nudene vse ostale potrebne informacije.

 

Iztok PINTER
KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE
Višji policijski inšpektor II