Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Novi trener šmarskih nogometašev je Urh Kobilšek


Potem, ko je trener članske ekipe NK Šmarje pri Jelšah Ibrahim Neskić po slabem začetku sezone konec septembra zapustil trenersko mesto, so šmarski nogometaši od šestega kroga naprej do konca jesenskega dela prvenstva v 3. SNL-vzhod trenirali in igrali brez pravega trenerskega vodstva.

Treninge je usmerjal kapetan David Firšt, na tekmah pa je na trenerskem stolčku sedel kar predsednik kluba Radko Kvas, čeprav za to ni imel ustrezne trenerske licence.

Sicer pa je je ekipa v času brez trenerja delovala presenetljivo dobro; potem ko je v prvih šestih krogih osvojila le 5 točk, so si jih v preostalih sedmih do jesenskega premora priigrali 8 in se odmaknili od dna lestvice na varno deseto mesto.

Kljub temu je vodilnim v NK Šmarje pri Jelšah jasno, da članska ekipa brez trenerja ne more igrati v nedogled. Zato so se za sodelovanje dogovorili s perspektivnim mladim trenerjem Urhom Kobilškom. Ta je pred leti že vodil člansko ekipo NK Rogaška, nato je deloval tudi v mlajših šmarskih selekcijah, letošnjo jesen pa se je vrnil v NK Rogaška na čelo nogometne šole. 

Zdaj se Slatinčan ponovno vrača v Šmarje, kjer z družino tudi živi.