Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Leo klub Rogaška in Neisha pripravljata dobrodelni Miklavžev koncert – podarjamo vstopnice


Leo klub Rogaška že 3. leto zapored pripravlja dobrodelni praznični koncert. Združili bodo moči in z eno najbolj uveljavljenih slovenskih glasbenic Neisho in zbirali sredstva za pomoč 10-mesečni Niki iz Rogaške Slatine, ki je zbolela za redko vrsto genske bolezni. Koncert bo na miklavžev večer, v petek, 6. decembra, ob 20. uri v Kulturnem centru Rogaška Slatina.

V prazničnem decembrskem času prihaja nota dobrodelnosti in pomoči bližnjemu še bolj na plano. Prav zato so v Leo klubu Rogaška v goste povabili Neisho, priljubljeno slovensko glasbenico, ki pravkar na slovenski turneji predstavlja novi album, in pripravili dobrodelni koncert.

Na Miklavžev večer, v petek, 6. decembra, bodo zbirali sredstva za 10-mesečno Niki iz Rogaške Slatine, ki je bila že s tremi tedni prvič hospitalizirana, nekaj mesecev pozneje pa so ji kot prvi v Sloveniji potrdili diagnozo genetske mutacije CDKL5. »Gre za še enega v nizu naših dobrodelnih dogodkov, s katerimi želimo pomagati predvsem otrokom iz naših krajev. Naši dogodki so vedno do sedaj naleteli na dober odziv in prepričan sem, da bodo ljudje tudi tokrat prepoznali pomen in namen takšne akcije,« pojasnjuje predsednik Leo kluba Rogaška Vid Žogan.

Mali Niki bolezen povzroča veliko težav, med drugim se vsakodnevno bori s hudimi epileptičnimi napadi. Niki je pogumna in prava borka, starši pa razmišljajo izven diagnoze in ji želijo pomagati po najboljših močeh. Trenutno zdravljenje v Sloveniji ne daje rezultatov, po pomoč bo potrebno v tujino.

Leoti jim želijo skupaj z obiskovalci koncerta priskočiti na pomoč. Drugačne sanje male Niki so predstavljene tudi na Facebooku, kjer je mamica 10-mesečne Niki ustvarila stran ‘A Different Dream 4 Niki’, kjer želi seznaniti tudi druge s to boleznijo in morda na ta način pomagati še kakšnemu otroku in staršem do diagnoze in ustrezne pomoči.

Organizator koncerta – Leo klub Rogaška združuje mlade Kozjanskega in Obsotelja in s svojim delovanjem pomaga pomoči potrebnim otrokom in mladostnikom iz okolice. Uspešno delujejo že 4. leto inpo najboljših močeh so skupaj s sponzorji, donatorji in obiskovalci dogodkov pomagali že mnogim.

Pred slatinskim koncertom pa smo se pogovarjali z Neisho, ki nam je med drugim zaupala tudi, kaj pričakuje od nastopa na Leotovem dobrodelnem večeru.

 

(celoten intervju z Neisho si boste v kratkem lahko ogledali na Celje.info)

LEO KLUB IN KOZJANSKO.INFO PODARJATA VSTOPNICE ZA KONCERT

Kozjansko.info pa tudi tokrat ni pozabil na tiste, ki bi si nakupa vstopnice za koncert Neishe zaradi težke osebne situacije morda ne morete privoščiti ali pa boste dobrodelno pomagali na drugačen način. Skupaj z organizatorji bomo namreč trem izžrebancem podelili vsakemu po 2 vstopnici za koncert.

Za brezplačne vstopnice lahko kandidirate tako, da všečkate Kozjansko.info stran na Facebooku, nato pa izpolnete obrazec na Polovička.si (klik!) (če facebooka nimate je dovolj, da izpolnete obrazec).

Med vsemi, ki boste to storili do ponedeljka, 2. 12. do 22. ure, bomo izžrebali 3 dobitnike, od katerih bo vsak prejel 2 brezplačni vstopnici za koncert. Dobitnike bomo obvestili po e-pošti. 

Za brezplačne vstopnice kandidirate s klikom na ta gumbek: