Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Na Grobelnem avto v hišo, v Mestinju v avtobus – voznik avtomobila v celjski bolnišnici poškodbam podlegel (foto)


V nedeljo je ob 18. uri na Grobelnem osebno vozilo trčilo v stanovanjsko hišo. Gasilci PGD Steklarna so opravili protipožarno in protinaletno zaščito, počistili razlite motorne tekočine in odklopili akumulator. Eno poškodovano osebo so reševalci prepeljali v bolnišnico. Vozilo je bilo v nesreči v celoti uničeno. 

Danes ob 6.45 uri se je na lokalni cesti izven naselja Mestinje zgodila prometna nesreča zaradi posledic katere je v popoldanskih urah, v celjski bolnišnici, umrl 32-letni voznik osebnega vozila.

32-letni voznik je vozil osebni avtomobil iz smeri Šmarja pri Jelšah proti Mestinju. Izven naselja Mestinje je v blagem levem ovinku zapeljal na nasprotno smerno vozišče in silovito čelno trčil v avtobus, ki je v tistem trenutku pravilno pripeljal nasproti. Na avtobusu je bilo v času prometne nesreče 37 potnikov, na srečo nihče od njih v prometni nesreči ni bil poškodovan.

32-letnega voznika, ki je po trčenju ostal ukleščen v vozilu, so iz vozila rešili gasilci, reševalci pa so ga odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je v popoldanskih urah poškodbam podlegel.

 

 

Vir: PU Celje 

* fotografiji iz kraja prometne nesreče v Mestinju