Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

LU Šentjur prejela zeleni znak Poki


Vsak dan in vedno znova se nam vsem ponujajo možnosti, da napredujemo, se razvijamo, ali pa ostanemo, kjer smo. Enako je pri ustanovah – da bi bile uspešne in kakovostne, morajo v svoje delo in organizacijo vložiti veliko truda, sodelovati s podobnimi ustanovami in nenehno izboljševati kakovost delovanja.

»Ljudska univerza Šentjur predstavlja izobraževalno organizacijo, ki sistematično skrbi za svojo kakovost in kakovost svojih storitev v izobraževanju odraslih,« so s podaljšanjem pravice do uporabe znaka POKI izrazili na Andragoškem centru Slovenije.

Zeleni znak POKI je namenjen motiviranju in nagrajevanju izobraževalnih organizacij ter strokovnjakov, ki jim ni vseeno, kako opravljajo svoje delo, in so se zato pripravljeni nenehno učiti, preizkušati novosti, sistematično presojati učinke svojega dela ter vpeljevati ukrepe za razvijanje kakovosti. Uporabljajo ga le tiste izobraževalne organizacije, ki so si pridobile pravico do njegove uporabe.

Direktorica Jelka Godec je povedala, da pravico do uporabe znaka podeljuje Andragoški center Slovenije, ki obravnava in presoja, ali izobraževalna organizacija dosega vse zahtevane kriterije. O kakovosti delovanja Ljudske univerze Šentjur priča tudi Izjava o kakovosti, ki jo lahko preberemo na njihovem hodniku, še več pa vedo povedati zadovoljni slušatelji.