Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gasilska veselica in 9. meddruštveno gasilsko tekmovanje v Šmarju (foto, video)


 Zadnjo julijsko soboto so člani prostovoljnega gasilskega društva Šmarje pri Jelšah že tradicionalno priredili gasilsko veselico v takšni meri, kot se za društvo, ki uspešno deluje že kar 132 let, tudi spodobi.

Druženje se je pričelo, nadaljevalo in končalo ob zvokih ansambla Roka Žlindra, ki so s svojimi skladbami privabili na plesišče obiskovalce vseh starosti. 

 

 Gasilci so sami skrbeli, da so gostje imeli ves čas polne kozarce in želodce, pri tem pa pokazali, da se tudi ob delu in istočasnemu druženju, da poveselit. S srečkami, ki so jih imeli okoli 1000 in jih tudi prodali z veliko pomočjo najmlajših gostov, ki so bili nad kupovanjem in nagradami zelo navdušeni.  

V meddruštvenem tekmovanju, ki je letos že deveto po vrsti, se je pomerilo 9 ekip članov in 4 ekipe članic. Prva tri mesta so si pri moškem delu tekmovanja izborili PGD Rečica ob Savinji, Mihovce – Dragonja vas in Dolga Gora, medtem ko so pokazale največ spretnosti med članicami PGD Šentvid I., Šentvid II. in Kostrivnica

  

V spodnjem posnetku si lahko ogledate, kako so člani ansambla poskrbeli, da so pete zasrbele tudi tiste najbolj zaspane.

 

 

Več fotografij si lahko ogledate v naši obsežni fotogaleriji

f/t/v: ŠR