Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Zaživel portal o razbojniku Guzaju


  
Sredi tega meseca je zaživel spletni portal Guzaj.si, znamenitem kozjanskem Robin Hoodu. Gre za večjezični informativno-turistični portal o Guzaju, projekt pa izvaja prevorsko podjetja SAMA Navitas skupaj s KS Prevorje kot partnerjem v projektu, v okviru razvojne strategije Lokalne akcijske skupine »Od Bohorja do Pohorja« in je sofinanciran iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Na srečanju so sodelovali predstavniki šentjurskih krajevnih skupnosti Prevorje in Planina pri Sevnici ter občine Dobje.
 
V okviru projekta bosta v juniju in juliju tudi organizirani dve brezplačni enodnevni izobraževalno-ustvarjalni delavnici za otroke in starše na temo »Spoznajmo razbojnika Guzaja« na Prevorju, ki bodo na portalu predstavljene širšemu občinstvu, namenjene pa predvsem spoznavanju življenja razbojnika Guzaja na zabaven in ustvarjalen način.
 
Izvajalci programa vabijo k sodelovanju vse, ki imajo kakšna gradiva ali slike na temo razbojnika Guzaja in bi jih želeli vključiti na portal www.guzaj.si.
 
 
 
*Na sliki utrinek s predstavitve, kamor bi lahko izvajalci povabili še koga