Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

15 – letka Študenstkega kluba mladih Šentjur – igrali so Kingston in Siddharta(foto)


Študentski klub mladih Šentjur je  5. novembra 2011  ob svoji 15-letnici delovanja pripravil veliko prireditev za praznovanje svojega rojstnega dne.

Klub študentov je bil ustanovljen 30. oktobra 1996 s strani posameznih občanov, katerih cilj je bil povezati vse študente občine Šentjur v klub, ki bi skrbel za obštudijske in ostale dejavnosti študentov. V letih odkar klub obstaja so uspešno pripravljali razne prireditve, delavnice in še bi lahko naštevali.

Kot je bilo sprva napovedano bi kot gosti na rojstnodnevni zabavi  morali nastopiti člani popularne zasedbe Elvis Jackson, vendar so morali nastop zaradi bolezni pevca tik pred zdajci odpovedati. Kljub temu neljubemu dogodku se člani ŠKMŠ-ja niso vdali in so v goste povabili vsem dobro znano in priljubljeno Siddharto. Kot gosti so zbrano množico zabavali tudi Mitrra band ter skupina Kingston, ki na svojih nastopih spravlja v “trans” tako mlade kot starejše poslušalce. Kot presenečenje so nastopile tudi »Sestre« in »Helena Blagne«, zazvenela pa je tudi vsem dobro znana pesem V dolini tihi v izvedbi šentjurskih študentov. Šentjurski župan g. Marko Diaci je zbrano množico počastil z svojim obiskom ter ŠKMŠ-ju čestital ob jubileju in mu zaželel vse dobro ter da bi kot klub še naprej tako uspešno delovali.

Skupini Siddharta in Kingston sta pri obiskovalcih pričarali vzdušje, ki se ga ne da opisati z besedami. Zbrana množica je bila nad dogajanjem več kot očitno navdušena.

Vabljeni k ogledu fotogalerije.

t/v/f: Dejan Hribernik

 

Dodano naknadno:

Fotogalerija Gašperja Gobca št. 1 

Fotogalerija Gašperja Gobca št. 2