Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

To pomlad milijon klikov na članke Kozjansko.info, najvišji dnevni obisk skoraj 40 tisoč


To pomlad, oziroma v marcu, aprilu in do 10. maja, Kozjansko.info beleži točno milijon prikazov strani naših člankov in novic. Največ bralcev smo zabeležili v torek, 12. marca, ko je Kozjansko.info obiskalo 39.335 ljudi. Takrat smo objavili žalostno vest o smrti priljubljene zdravnice iz Kozjega, Brankice Bilić Petrović. Članek o njenem slovesu s tega sveta je prebralo 31.200 bralcev.

Da je ponovno odprt odvoz v Šentjurju že terjal svoj davek, ko je voznik tovornega vozila napačno ocenil njegovo višino, je odprlo skoraj 22 tisoč bralcev. Sledi vest iz kronike o helikopterskem reševanju v Rogaški in avtu, ki je poškodoval infrastrukturo stanovanjskega objekta, nato pa že 1. marca objavljena vest o razlogu za zaprtje trgovine Mercator v Rogatcu, kar je zanimalo čez 15 tisoč obiskovalcev Kozjansko.info. Članek o tem, kakšni bodo novi bazeni v Termah Olimia, je doživel 13.862 klikov.

Z naročenim oglaševanjem na Kozjansko.info je lahko zelo zadovoljen Super kmet, ki izdeluje inovativne kmetijske priključke; njegovo objavo je odprlo 11.550 bralcev in kot smo izvedeli, je temu sledilo precej naročil.

In kaj se zaenkrat najbolj bere v maju? Največ ljudi zanima datum odprtja stolpa Kristal v Rogaški Slatini: članek je imel do sedaj že skoraj 10 tisoč ogledov. Na drugem mestu je v maju vest iz kronike o kraji večjega števila palet v Šentjurju in vlomilski izplen pri Rogaški Slatini, na tretjem pa članek o lastnikih Tomosov iz Bistrice ob Sotli, ki ga je do sedaj prebralo 5 tisoč ljudi.

Če bi želeli svojo storitev, obrt, prireditev, dogodek, zaposlitveno ponudbo ali karkoli drugega oglaševati na osrednjem spletnem mediju Kozjanskega in Obsotelja, nam pišite na [email protected]. Možnost oglaševanja je sicer odvisna od razpoložljivosti kapacitet, ki so omejene. Pozanimajte se o prostih oglaševalskih mestih in terminih.