Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Člani NSi v Šmarju pri Jelšah številčni in aktivni

Prejšnji mesec so se na rednem volilnem zboru dobili člani Občinskega odbora Nove Slovenije Šmarje pri Jelšah. Zbora sta se udeležili tudi kandidatki za sedež v Evropskem parlamentu, Katja Berk Bevc in Mojca Erjavec.

Občnega zbora se je udeležilo 40 članov in simpatizerjev, ki so izvolili nov 11 članski občinski odbor. Predsednik OO Branko Golež je predstavil poročilo o delu lokalnega odbora v preteklem obdobju. Poudaril je uspehe stranke na zadnjih lokalnih volitvah v letu 2022 ter aktivnosti odbora v letu 2023, med drugim tudi obisk Evropskega parlamenta, ki je bil izveden nedavno. Občinska svetnica Marijana Skale, ki poleg Miloša Bevca zastopa NSi v občinskem svetu, je podala poročilo svetniške skupine. Občinska svetnika se redno udeležujeta sej, prisotna sta tudi v raznih komisijah in odborih. Na sejah aktivno sodelujeta ter se zavzemata za kvalitetno življenje občanov. Pogled naprej je bil usmerjen k prihajajočim evropskim volitvam, na katerih bo imela stranka 9 kandidatov.

V šmarski občinski odbor stranke Nova Slovenija so bili izvoljeni Branko Golež, Marijana Skale, Katja Kropec, Miloš Bevc, Jernej Kolar, Marko Kolar, Cane Cvetanoski, Marjan Petauer, Martin Stoklas, Jože Nunčič in Natalija Herič. Predsednik ostaja Branko Golež.

Zbrane sta nagovorili tudi kandidatki za evropsko poslano Katja Berk Bevc in Mojca Erjavec. Vrednote, na katerih temelji Evropska unija, so hkrati vrednote Nove Slovenije. Izpostavili sta predvsem moč solidarnosti in povezovanja, v kar verjamejo vsi kandidati NSi za evropske poslance, ter pozvali zbrane k udeležbi na volitvah.

Zbor članstva so s svojo udeležbo podprli tudi predsednik OO Rogatec Slavko Pavlovič, predsednica OO Poljčane Anita Jodl in predsednica OO Rogaška Slatina Leonida Došler.

S kulturnim programom je dogodek popestrila mlada pevka Julija Golež. Zbor članstva se je zaključil s pogostitvijo in prijetnim druženjem.

Preberite še:

V NSi na evropske volitve pošiljajo svoje najbolj znane obraze, na čelu s predsednikom