Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Tenis: Šporn štirnajstič osvojil Šentjur; turnirja tudi v Gorici in Ponikvi


Pri Teniškem klubu Šentjur so z nekaj težavami zaradi vremena 1. oktobra izpeljali tradicionalno odprto prvenstvo Šentjurja. V finalu je z 9:7 slavil Aleš Šporn, ki je ugnal Sebastjana Leberja in že štirinajstič osvojil ta turnir. V malem finalu pa je bil Simon Leskovšek uspešnejši od Janka Benčine.

Na volilno nedeljo se bodo tenisači zbrali na zaključnem turnirju žrebanih parov s kostanjevim piknikom.

 

V čast krajevnega praznika so septembra izpeljali turnir tudi v Gorici pri Slivnici. V tekmi dvojic sta v napetih in razburljivih tekmah zmagala Boris Pungaršek in Alojz Vodeb, ki sta v finalu premagala dvojico Sandi Recko in Tomaž Oset. Tretja sta bila Zoran Cimerman in Andrej Kaučič, četrta pa Bojan Krivec in Darko Vouk.

 

Klubski turnir ponkovških tenisačev: Tenis le za »starce«?

Teniški klub Ponikva ima sicer 47 članov in članic, toda na letošnjem tradicionalnem turnirju žrebanih dvojic, ki se je zgodil v soboto 4. septembra, se je pojavilo le skromnih 5 parov. Pa še to so bili pretežno le starejši igralci. Še dobro, da se je na igrišču znašla vsaj Nataša Grmek, ki je kljub temu, da je letos krilce pustila doma, srečanje vsaj rahlo hormonsko popestrila.

Čeprav je bil turnir bolj družabnega značaja, se je vendarle v odločilnem srečanju za prvo mesto med očetom in sinom Dušanom in Miho Kundihom ter Andrinekom in Brankom Krašovcem tudi malo zaiskrilo. Se je Kundih starejši razjezil nad maloštevilnimi gledalci, ker nismo znali prav navijati, ali pa sta mu živce načela zmagovita »mladeniča« na drugi strani mreže? Tretje mesto sta osvojila Nataša Grmek in Ivo Trebovc, četrto Boris Zupanc in Bojan Povh, peti par (Kovačič – Gradišnik) pa je izginil s prizorišča že pred koncem turnirja. Zmagovita dvojica je imela skupaj nekaj čez 90 let, druga pa kakšnih 80.

FK / Šentjurske novice, 28. 9. 2010


 

 

*Na fotografiji je vesela teniška četvorska s Ponikve