Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobovec na finalnem turnirju pokala; okrepitev prihaja iz Đurmanca


Prihajajoči konec tedna bo KMN Dobovec sodeloval na finalnem pokalnem turnirju. V soboto se bodo v Litiji ob 17.30h pomerili z Gorico, v primeru zmage pa v nedeljo z zmagovalci med ekipama Litije in Kobarida. Srečanje bo prenašala tudi TV Slovenija. 

Trener Drago Adamič je že poprej ostal brez Aleša Marota, Matjaž Vojsk pa menda še ni povsem nared. V pokalnem tekmovanju nimata pravice nastopa novinca Drago Kugler in Milan Adrinjek.

Omenimo, da bo pred finalno tekmo članov odigrano še srečanje za naslov državnih prvakov v kategoriji do 18 let. Domači Litiji bo nasproti stala prav ekipa Dobovca.

V nedeljo so prvenstveno tekmo v vzhodni skupini odigrali člani ekipe do 21 let. Na Ptuju so slavili s 5:9, prav toliko golov kot domačini pa je v njihovo mrežo zabil Roman Iskrač. Drugo marčevsko nedeljo bo na vrsti srečanje dveh vodilnih ekip, v Rogatec namreč prihajajo Sevničani.

V sredo je registracijska komisija za mali nogomet objavila, da je novi član Dobovčanov Lorenco Pavić, ki je sredi februarja dopolnil 18 let, prihaja pa iz neposredne soseščine.

 

 

*na sredini fotografije Roman Iskrač, z 19 goli trenutno drugi strelec tekmovanja do 21 let/foto: futsal.si