Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Šmarski nogomet dobiva sodoben garderobni objekt s tribuno


Nogomet, najpriljubljenejši šport med otroci in mladino v občini Šmarje pri Jelšah, v letošnjem letu končno dobiva primerno infrastrukturo za normalno delo in razvoj. Po izgradnji pomožnega nogometnega igrišča za šolo bo Občina uresničitev dolgoletnih obljub zaokrožila z izgradnjo sodobnega garderobnega objekta s pokrito tribuno za 500 gledalcev, katerega gradnja se je začela te dni.

Več kot sto otrokom in mladostnikom se ne bo več potrebno stiskati v starem, za silo zgrajenem objektu, ki povrhu vsega ni uspel pridobiti uporabnega dovoljenja. Njihovi starši, prijatelji in drugi obiskovalci tekem bodo od naslednje sezone naprej zanje lahko navijali na sodobni tribuni z odličnim pogledom na igralno površino.
 
Izgradnja objekta bo Občino Šmarje pri Jelšah stala dobrih 660.000 evrov oziroma skoraj pol milijona manj od projektanstkih napovedi. Zadostoval bo standardom nastopanja v 3. in 2. slovenski nogometni ligi, ki ob sodobni infrastrukturi od kluba zahtevajo tudi številčen mladinski pogon.

Projekt celostne ureditve športnega parka Šmarje pri Jelšah se bo v naslednjih letih zaključil z izgradnjo novega bazena, balinišča in igrišča za odbojko na mivki.  Skupaj s telovadnico Šentvidu, ki bo prav tako končana drugo leto, nove površine predstavljajo veliko pridobitev za razvoj športa in rekreacije v občini.

Športno udejstvovanje ima vse večjo vlogo v sodobni družbi, saj krepi telo in duha, naše otroke pa vzgaja v vrednotah športnega načina življenja, daleč stran od skušnjav “ulice” in sodobne tehnologije.  Lepo je videti, da to vizijo s svojimi občani delijo tudi župan Jožef Čakš in njegovi sodelavci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Šmarska mladina dobiva dobre pogoje za organizirano športno vadbo