Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Finalni teniški turnir mladih 2017 v Kozjem


Na prvo septembrsko nedeljo sta  Športna zveza Kozje in Tenis klub Kozje pripravila še finalni poletni teniški turnir mladih.

Na sporedu so bili še dvoboji najboljših dveh v mini tenisu za tekmovalce do devet let, v midi tenisu za tekmovalce do 11 let in v tenisu za igralce do 13 let.

Najboljša v kategoriji do 13 let
Najboljša v kategoriji do 13 let

V kategoriji mini tenis sta se v finalu pomerila ista dva tekmovalca, kot lansko leto. Tudi rezultat je bil isti, saj je zmagovalec ponovno postal Florijan Kiderič, drugi pa je bil Bor Gradišek.

V kategoriji midi tenis je do prve skupne zmage prišel  Lan Mesec, drugo mesto pa je osvojila Sanja Debelak. Ob tem je potrebno omeniti, da je Lan v finalu nastopal v eni starostni kategoriji višje in bo lahko naslov v midi tenisu branil še dve naslednji leti.

V kategoriji tenis do 13 let pa se je prvič skupne zmage razveselil Žan Kiderič, lanski prvak v tej kategoriji Lan Gradišek pa se je moral zadovoljiti s skupno drugim mestom.

Skupaj je na turnirjih nastopilo 11 mladih tekmovalcev, kar je nekoliko več kot lani, še vedno pa daleč od najboljših let v začetku desetletja. (R.G.)grobelnofest-polsi-klik